Ανταμώνουν και πάλι Pattinson - Stewart

Ανταμώνουν και πάλι Pattinson - Stewart

Ο 26χρονος ηθοποιός είναι αναγκασμένος να την συναντήσει από κοντά για τις ανάγκες της πρεμιέρας του δεύτερου μέρους της πολυαναμενόμενης ταινίας «Breaking Dawn»

Ανταμώνουν και πάλι Pattinson - Stewart
Μπορεί ο 26χρονος ηθοποιός να είναι ακόμα πληγωμένος από την κατάρρευση της σχέσης του με την συμπρωταγωνίστρια και μέχρι πρότινος αγαπημένη του Kristen Stewart, ωστόσο είναι αναγκασμένος να την συναντήσει από κοντά. Φυσικά αυτό θα συμβεί για τις ανάγκες της πρεμιέρας του δεύτερου μέρους της πολυαναμενόμενης ταινίας «Breaking Dawn» που έχει προγραμματιστεί στα μέσα Νοεμβρίου στο Λος Άντζελες.
 
«Ο Robert έχει πει στους υπεύθυνους της παραγωγής πως θα δώσει το παρόν στην πρεμιέρα και θα περπατήσει μαζί με την Kristen πάνω στο κόκκινο χαλί για να την σώσει από την αμηχανία αλλά και πιθανές αποδοκιμασίες κυρίως από θαυμάστριές τους», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον του... προδομένου ηθοποιού.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον να δούμε τώρα είναι αν τελικά πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση, ποια θα είναι η αντίδραση των θαυμαστών τους όταν τους δουν μαζί, ενώ είναι ακόμα άγνωστο αν ο Pattinson είναι διατεθειμένος να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην πρώην αγαπημένη του ώστε να προσπαθήσουν να τα ξαναβρούν.
 
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης