Ανέμελη και χαρούμενη, δύο μήνες πριν την απιστία η Stewart

Ανέμελη και χαρούμενη, δύο μήνες πριν την απιστία η Stewart

Οι ερωτικές της περιπτύξεις με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας και η νεαρή ηθοποιός έλαμπε από χαρά

Ανέμελη και χαρούμενη, δύο μήνες πριν την απιστία η Stewart
Ανέμελη και χαρούμενη, δύο μήνες πριν αποκαλυφθεί η απιστία της, πόζαρε για το περιοδικό Marie Claire η Kristen Stewart.

Οι ερωτικές της περιπτύξεις με τον σκηνοθέτη της ταινίας “Snow White and the Huntsman”, Rupert Sanders δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας και η νεαρή ηθοποιός έλαμπε από χαρά κατά την φωτογράφηση που έγινε στις Κάννες, με αφορμή τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο “On the Road”.

Δυστυχώς τα πράγματα για την 22χρονη δεν είναι πλέον «ρόδινα» και σύμφωνα με το φιλικό της περιβάλλον βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο 26χρονος πρώην σύντροφός της, Robert Pattinson δεν θέλει να την ξαναδεί μετά το σκάνδαλο και τις «καυτές» φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου, παρά το ότι εκείνη του ζήτησε συγνώμη δημοσίως.
 
Πάντως, αμερικανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η διάσημη ηθοποιός εθεάθη το βράδυ της Παρασκευής να τα «σπάει» σε πάρτι σε παραλιά στην Καλιφόρνια, μαζί με την «άτακτη» Lindsay Lohan…
Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης