Η Jodie Foster στο πλευρό της Kristen Stewart

Η Jodie Foster στο πλευρό της Kristen Stewart

Το 2002 η Kristen Stewart πρωταγωνίστησε στην ταινία «Panic Room» στο πλευρό της Jodie Foster η οποία υποδυόταν μια μητέρα που προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις της να σώσει την κόρη της από τους εισβολείς

Η Jodie Foster στο πλευρό της Kristen Stewart
Το 2002 η Kristen Stewart πρωταγωνίστησε στην ταινία «Panic Room» στο πλευρό της Jodie Foster η οποία υποδυόταν μια μητέρα που προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις της να σώσει την κόρη της από τρεις άντρες που είχαν εισβάλει στο σπίτι της.

Η ιστορία φαίνεται πως επαναλαμβάνεται, αυτή τη φορά όμως, έκτος οθόνης.

Την ώρα που το Χόλιγουντ την έχει «απομονώσει», οι θαυμαστές της την επικρίνουν και τα αμερικανικά ταμπλόιντ την παρουσιάζουν ως μια ξεδιάντροπη «αντροχωρίστρα», η Jodie Foster σπεύδει να υπερασπιστεί την Kristen Stewart.

Σε ένα μπλογκ που έγραψε για την ιστοσελίδα The Daily Beast, η Foster καθησυχάζει την Stewart λέγοντάς της ότι οι «δημόσιοι τρόμοι του σήμερα, θα εξαφανιστούν αργά ή γρήγορα».

Η 49χρονη ηθοποιός μιλά επίσης για το πόσο όμορφα πέρασε με την «ταλαντούχα» Kristen στα γυρίσματα του «Panic Room», ενώ εκφράζει την ανησυχία της για τον τρόπο που τα ΜΜΕ χειρίζονται την υπόθεση κάνοντας λόγο για εμμονή του σύγχρονου πολιτισμού με την φήμη.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης