Πιο μισητή γυναίκα στο Hollywood η Kristen Stewart;

Πιο μισητή γυναίκα στο Hollywood η Kristen Stewart;

Την απέχθεια των εκατομμυρίων γυναικών φαν του Robert Pattinson φαίνεται ότι έχει προκαλέσει με τη απιστία της η μέχρι πρότινος σύντροφός του -στη ζωή και στο Twilight...

Πιο μισητή γυναίκα στο Hollywood η Kristen Stewart;
Την απέχθεια των εκατομμυρίων γυναικών φαν του Robert Pattinson φαίνεται ότι έχει προκαλέσει με τη απιστία της η μέχρι πρότινος σύντροφός του -στη ζωή και στο Twilight- Kristen Stewart.

Είναι πολλοί στο Hollywood, οι οποίοι εκτιμούν ότι αυτή την ιστορία γίνεται μεγάλη ζημιά στην καριέρα της ταχύτατα ανερχόμενης Stewart. Ο λόγος είναι πως οι εκατομμύρια θαυμάστριες του Pattinson βρήκαν ένα λόγο να την μισήσουν. 

H Kristen είχε μία καριέρα που βρισκόταν προ του σκανδάλου στο απώγειο της, καθώς είχε φτάσει- χάρη στις επιτυχίες του Twilight αλλά και της ταινίας η Χιονάτη και ο κυνηγός- να είναι για ένα διάστημα και η καλύτερα αμοιβόμενη ηθοποιός στο Hollywood.  Αυτό αποτυπώνετα στη σχετική λίστα του Forbes, όπου η νεαρή ηθοποιός ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ηθοποιός  με 34,5 εκατ. δολάρια για το διάστημα από τον Μάιο του 2011 έως τον Μάιο του 2012.

Πηγή μέσα στην κινηματογραφική βιομηχανία θεωρεί ότι οι γυναίκες που λατρεύουν τον νεαρό πρωταγωνιστή του Twilight θα  μποϋκοτάρουν τις ταινίες της Kristen Stewart, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη ζημία για τα ταμεία των εταιρειών.

Διαβάστε περισσότερα από το
Κλείσιμο
monopoli.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης