«H μητέρα της Kim Kardashian την έβαλε να γυρίσει το πορνό»

«H μητέρα της Kim Kardashian την έβαλε να γυρίσει το πορνό»

Πριν από λίγες ημέρες, η Kim Kardashian εμφανίστηκε στην εκπομπή της Oprah όπου μίλησε για το πόσο πολύ έχει μετανιώσει για την «ροζ» ταινία που γύρισε το 2007

«H μητέρα της Kim Kardashian την έβαλε να γυρίσει το πορνό»
Πριν από λίγες ημέρες, η Kim Kardashian εμφανίστηκε στην εκπομπή της Oprah Winfrey όπου μίλησε για το πόσο πολύ έχει μετανιώσει για την «ροζ» ταινία που γύρισε το 2007 με τον πρώην σύντροφό της, Ray J, και η οποία -όπως είπε- «ταπείνωσε την οικογένειά της».

Οι παραπάνω δηλώσεις ήταν αρκετές για να δώσουν την αφορμή στη Myla Sinanaj, πρώην σύντροφο του πρώην συζύγου της Kim, Kris Humphries, να βγει στον αέρα και να δηλώσει ότι πίσω από την γνωστή ταινία πορνό βρίσκοταν η μητέρα της Kim, Kris Jenner.

Κλείσιμο
«Η ιδέα για το sex tape ήταν της Kris. Μάλιστα εκείνη ήταν που επέμενε, όταν είδε το υλικό, να γυριστεί ξανά γιατί η κόρη της δεν ήταν αρκετά όμορφη» ανέφερε η Myla, επικαλούμενη όσα της είχε εκμυστηρευτεί ο Humphries.

Όποια και αν είναι η αλήθεια πάντως, το ζήτημα είναι ότι η εν λόγω «ταινία» έκανε την Kim Kardashian γνωστή και την οικογένειά της πολύ πλούσια, αφού οχτώ μήνες μετά υπέγραψαν το συμβόλαιό για το ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians»…

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης