Η Beyonce είχε αποβάλει πριν την Blue Ivy Carter

Η Beyonce είχε αποβάλει πριν την Blue Ivy Carter

Ο ράπερ εξέφρασε τα συναισθήματά του μέσα από ένα τραγούδι αποκλειστικά για τη νέα γυναίκα της ζωής του...

Η Beyonce είχε αποβάλει πριν την Blue Ivy Carter
Η εγκυμοσύνη της Beyonce αναμφίβολα ήταν ένα γεγονός που συζητήθηκε πάρα πολύ. Άλλοι υποστήριζαν πως κυοφορεί και άλλοι πως η κοιλιά της δεν είναι τίποτε άλλο από… μαξιλάρι! Πόσοι, όμως, γνώριζαν ότι η διάσημη τραγουδίστρια βίωσε μια σπαρακτική αποβολή, λίγο πριν πιαστεί έγκυος στην κόρη της; Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο σύζυγος της, Jay-Z.

Ο ράπερ μάλιστα, που του αρέσει να εκφράζεται μέσα από τους στίχους, την αποκάλυψη αυτή την έκανε μέσα από ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι του αποκλειστικά και μόνο για τη νέα γυναίκα της ζωής του, τη νεογέννητη  Blue Ivy Carter.

Στο εν λόγω τραγούδι ο  Jay-Z μιλά για τη σύλληψη της Blue Ivy Carter που έγινε στο Παρίσι και αποκαλύπτει ότι η Beyonce είχε χάσει ένα παιδί.
Κλείσιμο

«Την τελευταία φορά η αποβολή ήταν τόσο τραγική. Φοβόμασταν ότι θα χάσουμε και εσένα, αλλά ήρθες μωρό μου σαν μαγεία».

Άλλοι συγκινητικοί στίχοι λένε: «Είναι το πιο υπέροχο συναίσθημα που έχω ποτέ νιώσει, οι λέξεις δε μπορούν να περιγράψουν αυτό που πραγματικά αισθάνομαι. Μωρό μου η μεγαλύτερη δημιουργία μου είσαι εσύ». Στο τέλος μάλιστα του τραγουδιού ακούγεται το κλάμα της Blue Ivy.

Οι τελευταίες αναφορές ήθελαν την τραγουδίστρια να γέννησε με καισαρική τομή, όμως τώρα το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι ο τοκετός έγινε φυσιολογικά.

«Η Blue είναι ένα υγιές κοριτσάκι που ήρθε στον κόσμο φυσιολογικά και ήταν η καλύτερη εμπερία της ζωής μας», είπε το  ζευγάρι και πρόσθεσε:

«Η γέννησή της ήταν πολύ συναισθηματική και απίστευτα ήρεμη, είμαστε στον Παράδεισο. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσοι μας ευχθήθηκαν. Σας ευχαριστούμε για τις προσευχές, τις καλές σας ευχές, την αγάπη και την υποστήριξή σας».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης