Μπίλι Άϊλις: Πέταξε πάλι σπόντα για τη Σουίφτ - Το να κάνεις ένα σόου 3 ωρών είναι κυριολεκτικά ψυχωτικό, λέει

Μπίλι Άϊλις: Πέταξε πάλι σπόντα για τη Σουίφτ - Το να κάνεις ένα σόου 3 ωρών είναι κυριολεκτικά ψυχωτικό, λέει

Είναι γνωστό ότι οι δύο καλλιτέχνιδες έχουν ανταλλάξει ξανά στο παρελθόν επικριτικά σχόλια, η μία για την άλλη

ELLISH-SWIFT
Η Μπίλι Άϊλις σχολίασε σε πρόσφατη αναφορά της, τους καλλιτέχνες που κάνουν «τρίωρες συναυλίες» αναφερόμενη έμμεσα, στην Τέιλορ Σουίφτ, που τα live της έχουν περίπου τόση διάρκεια.

Κατά τη διάρκεια ενός livestream που πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαΐου, η 22χρονη βραβευμένη με Όσκαρ τραγουδίστρια, άφησε, σύμφωνα με τα σχόλια των θαυμαστών της που την παρακολουθούσαν ζωντανά, αιχμές για τη Σουίφτ. Είναι γνωστό ότι οι δύο καλλιτέχνιδες έχουν ανταλλάξει ξανά στο παρελθόν επικριτικά σχόλια, η μία για την άλλη.

Τώρα η Άϊλις ανέφερε για τα τρίωρα σόου: «Το να κάνεις ένα σόου 3 ωρών είναι κυριολεκτικά ψυχωτικό. Κανείς δεν το θέλει αυτό. Εσείς δεν το θέλετε αυτό. Εγώ δεν το θέλω. Δεν το θέλω ούτε καν ως φαν. Ακόμα και τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες δεν θέλω να τους ακούω για 3 ώρες. Αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλο. Αυτό είναι κυριολεκτικά ψυχωτικό».

Τις προάλλες η 22χρονη είχε ρίξει ξανά τα «καρφιά» της για την Τέιλορ Σουίφτ. Πιο συγκεκριμένα, στις 28 Μαρτίου, επέκρινε την τάση των καλλιτεχνών να κυκλοφορούν πολλαπλά πακέτα βινυλίου, κάτι που κάνει η Τέιλορ Σουίφτ.

Σε συνέντευξή της στο Billboard, η Μπίλι Άϊλις επεσήμανε ότι η παραγωγή πολλών εκδόσεων βινυλίου είναι περιβαλλοντικά επιζήμια και κατηγόρησε ορισμένους καλλιτέχνες, ότι δίνουν προτεραιότητα στο κέρδος έναντι της βιωσιμότητας.

Φωτογραφίες: Splashnews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Εμφύλιος για τα αδέρφια Μαζωνάκη: Το μούδιασμα των συγγενών και η εγχείρηση της αδερφής του τραγουδιστή

Η υπόθεση Mondelez και το πρόστιμο των €337,5 εκατ. - Ελλάδα κι άλλες 7 χώρες ζητούν φρένο στους Γεωγραφικούς Περιορισμούς

«Μου είπαν μην τολμήσεις να μιλήσεις, εδώ δεν είμαστε καλά παιδιά»: Το κύκλωμα των εφοριακών στη Χαλκίδα απειλούσε τα θύματά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης