Ολίβια Γουάιλντ: Νιώθει προδομένη από τη Ραταϊκόφσκι μετά τα φιλιά με τον Στάιλς

Ολίβια Γουάιλντ: Νιώθει προδομένη από τη Ραταϊκόφσκι μετά τα φιλιά με τον Στάιλς

Η πρώην του τραγουδιστή νιώθει ότι η Ραταϊκόφσκι παραβίασε τον «κώδικα των φιλενάδων»

wilde-styles-ratajkowski
Λίγο μετά την κυκλοφορία του βίντεο με τα φιλιά που αντάλλαξαν Χάρι Στάιλς και Έμιλι Ραταϊκόφσκι στο Τόκιο, δημοσιεύματα θέλουν την πρώην του τραγουδιστή, Ολίβια Γουάιλντ, να αισθάνεται «προδομένη».

Πριν από δύο εβδομάδες, η Γουάιλντ εθεάθη να διασκεδάζει μαζί με το μοντέλο και κατά τα φαινόμενα, νυν του πρώην της, στο after-party του Vanity Fair για τα Όσκαρ.

Σύμφωνα με μια πηγή που επικαλείται η DailyMail, η Ολίβια Γουάιλντ αισθάνεται ότι η Έμιλι Ραταϊκόφσκι παραβίασε τον «κώδικα των φιλενάδων» με το να φιλιέται δημόσια με τον πρώην της.

Δείτε το βίντεο 
Harry Styles passionately kisses Emily Ratajkowski in Tokyo streets | Exclusive

Ωστόσο, η πηγή αποκάλυψε επίσης ότι η Γουάιλντ είναι αποφασισμένη να μην αφήσει αυτή την προδοσία να την καταβάλει και εστιάζει στο να προχωρήσει στη ζωή της.

«Δεν θέλει να παρασυρθεί σε αυτό το χάος και αρνείται να πάει πίσω στη ζωή της» λέει άτομο από το περιβάλλον της και προσθέτει: «Επικεντρώνεται στην καριέρα της και τα παιδιά της και φέρεται να είναι ανοιχτή στο να βγει ξανά ραντεβού, αλλά μόνο αν βρει κάποιον που νιώθει ότι της αξίζει».

Όσο για τις φήμες που τη θέλουν να είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο μίας επανασύνδεσης με τον Τζέισον Σουντέκις, πρώην της και πατέρα των παιδιών της, η ίδια πηγή τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να τα ξαναβρούν.


Ο χωρισμός Γουάιλντ και Στάιλς
Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι χώρισε τον Νοέμβριο του 2022, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης. Οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους και σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον τους που μίλησε στην Page Six, «ο Χάρι έκανε περιοδεία και θα έπρεπε να λείψει στο εξωτερικό. Οπότε η Ολίβια θέλησε να επικεντρωθεί στα παιδιά της και στη δουλειά της στο Λος Άντζελες. Πήραν από κοινού αυτή την απόφαση».

Όπως είπε η ίδια πηγή, οι δυο τους διατηρούν μια φιλική σχέση, ενώ πρόσθεσε: «Έχουν απλώς διαφορετικές προτεραιότητες που τους κρατούν χώρια». Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει τον Ιανουάριο του 2021, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της ηθοποιού με τον Τζέισον Σουντέικις, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Ντέιζι και τον Ότις.

Μάλιστα, για καιρό κυκλοφορούσε η φήμη πως το πρώην ζευγάρι χώρισε εξαιτίας του τραγουδιστή. Ωστόσο, η Ολίβια Γουάιλντ είχε δηλώσει δημόσια: «Η σχέση μας είχε τελειώσει πολύ πριν γνωρίσω τον Χάρι. Όπως κάθε σχέση που τελειώνει, δεν τελειώνει από τη μια μέρα στην άλλη».

Την ήθελε από παλιά τη Ραταϊκόφσκι ο Στάιλς
Τα παθιασμένα φιλιά του Χάρι Στάιλς και της Έμιλι Ραταϊκόφσκι έπιασαν εξαπίνης το Χόλιγουντ, μιας και τίποτα δεν προμήνυε ότι οι δυο τους θα είχαν ποτέ σχέση ερωτικής φύσης.

Για κάποιους όμως, το βίντεο που τους δείχνει να ανταλλάσσουν φιλιά στο Τόκιο, δεν αποτέλεσε έκπληξη. Μερικοί από τους φαν του ποπ σταρ «ξέθαψαν» βίντεο με τον Χάρι Στάιλς σε ηλικία 20 ετών να μιλά για το μοντέλο με ενθουσιασμό. Τον Δεκέμβριο του 2014, σε συνέντευξή του στο Telehit, όταν πρωτογνώριζε μεγάλη επιτυχία με τους «One Direction» ρωτήθηκε από δημοσιογράφο «με ποια σελέμπριτι είχε crush» δηλαδή ποια του άρεσε περισσότερο σαν γυναίκα. «Η Εμιλι Ραταϊκόφσκι»  απάντησε, προφέροντας με τρόπο λάθος το επώνυμό της και ξεσπώντας σε γέλια.

One Direction interview for Telehit #1DenEspecialesTelehit (SUB ITA)

«Γνωρίζονται εδώ και αρκετό καιρό»

Σύμφωνα με τη Sun, οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και αρκετό καιρό και είναι μαζί. 

«Ο Χάρι και η Έμιλι απολαμβάνουν ο ένας τον άλλο. Το να βιντεοσκοπούνται την ώρα που φιλιούνται στο Τόκιο και στη συνέχεια το υλικό αυτό να μοιράζεται με τον κόσμο δεν ήταν αυτό που περίμενε κανείς τους - αλλά δεν κρύβουν τίποτα. 'Πέρασαν λίγο χρόνο μαζί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας φέτος και απλά απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου όταν μπορούν, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του Χάρι» αναφέρει πηγή στη Sun.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης