Ραταϊκόφσκι: Ο Στάιλς την ήθελε από παλιά - Οι φαν του «ξέθαψαν» βίντεο που την εκθειάζει

Ραταϊκόφσκι: Ο Στάιλς την ήθελε από παλιά - Οι φαν του «ξέθαψαν» βίντεο που την εκθειάζει

Οι δυο τους εθεάθησαν πρόσφατα να ανταλλάσουν παθιασμένα φιλιά

styles_emrata_arthro
Τα παθιασμένα φιλιά του Χάρι Στάιλς και της Έμιλι Ραταϊκόφσκι έπιασαν εξαπίνης το Χόλιγουντ, μιας και τίποτα δεν προμήνυε ότι οι δυο τους θα είχαν ποτέ σχέση ερωτικής φύσης.

Για κάποιους όμως, το βίντεο που τους δείχνει να ανταλλάσσουν φιλιά στο Τόκιο, δεν αποτέλεσε έκπληξη. Μερικοί από τους φαν του ποπ σταρ «ξέθαψαν» βίντεο με τον Χάρι Στάιλς σε ηλικία 20 ετών να μιλά για το μοντέλο με ενθουσιασμό.

Τον Δεκέμβριο του 2014, σε συνέντευξή του στο Telehit, όταν πρωτογνώριζε μεγάλη επιτυχία με τους «One Direction» ρωτήθηκε από δημοσιογράφο «με ποια σελέμπριτι είχε crush» δηλαδή ποια του άρεσε περισσότερο σαν γυναίκα.

«Η Εμιλι Ραταϊκόφσκι» απάντησε, προφέροντας με τρόπο λάθος το επώνυμό της και ξεσπώντας σε γέλια.
One Direction interview for Telehit #1DenEspecialesTelehit (SUB ITA)
«Γνωρίζονται εδώ και αρκετό καιρό»
Σύμφωνα με τη Sun, οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και αρκετό καιρό και είναι μαζί. 

«Ο Χάρι και η Έμιλι απολαμβάνουν ο ένας τον άλλο. Το να βιντεοσκοπούνται την ώρα που φιλιούνται στο Τόκιο και στη συνέχεια το υλικό αυτό να μοιράζεται με τον κόσμο δεν ήταν αυτό που περίμενε κανείς τους - αλλά δεν κρύβουν τίποτα. 'Πέρασαν λίγο χρόνο μαζί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας φέτος και απλά απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου όταν μπορούν, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του Χάρι» αναφέρει πηγή στη Sun.

Το ειδύλλιο που δεν περίμενε κανείς
Πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Χάρι Στάιλς είναι σε σχέση με την influencer, Yan Yan Chan, ενώ από την άλλη, η Ραταϊκόφσκι βγαίνει ραντεβού με τον κωμικό, Έρικ Αντρέ.

Στάιλς και Ραταϊκόφσκι, ωστόσο, ανατρέπουν τα παραπάνω με την κοινή τους εμφάνιση στο Τόκιο. Στο κλιπ που δημοσιεύτηκε από τη Daily Mail, φαίνονται σε τρυφερές στιγμές, ανταλλάσσοντας φιλιά ενώ στηρίζονται πάνω σε ένα αυτοκίνητο.

Δείτε το βίντεο


Έδειχναν να μην τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ βρίσκονταν μπροστά σε αρκετό κόσμο που τους αναγνώρισε, κατά το δημοσίευμα της DailyMail.

Ο 30χρονος τραγουδιστής βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Ιαπωνία, λόγω της περιοδείας του, «Love On Tour», εκεί.

Πηγή από το περιβάλλον του, δήλωσε πρόσφατα στη Mirror: «Ο Χάρι βλέπει κάποια. Καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά της μετά το τσίρκο γύρω από τη σχέση του με την Ολίβια Γουάιλντ. Αλλά οι στενοί του φίλοι γνωρίζουν όλοι για το ειδύλλιο. Αν και είναι νωρίς, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά».

Η Ραταϊκόφσκι από την άλλη, απασχολεί τα διεθνή μέσα ενημέρωσης κατά καιρούς για τους διαφορετικούς συντρόφους της. 

Μερικοί από αυτούς είναι ο Πιτ Ντέιβιντσον, ο Έρικ Αντρέ, ο Τζακ Γκριρ, ενώ φήμες που κυκλοφορούσαν τον Οκτώβρη, ήθελαν το μοντέλο να έχει «μαγέψει» και τον Μπραντ Πιτ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης