Χάιντι Κλουμ: Είναι περήφανη για την κόρη της που συνδυάζει καριέρα και σπουδές

Χάιντι Κλουμ: Είναι περήφανη για την κόρη της που συνδυάζει καριέρα και σπουδές

Η Λένι Κλουμ έχει μετακομίσει στο Μανχάταν και σπουδάζει εσωτερική διακόσμηση

Heidi_Leni_Klum
Η Χάιντι Κλουμ επαινεί την κόρη της Λένι Κλουμ που καταφέρνει να συνδυάζει την καριέρα της στο μόντελινγκ με τις σπουδές της.

Η 18χρονη ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της στον κόσμο της μόδας, ενώ παράλληλα σπουδάζει σε κολέγιο της Νέας Υόρκης.

«Είμαι πολύ περήφανη για την κόρη μου που συνδυάζει το μόντελινγκ και τις σπουδές της», δήλωσε το μοντέλο στο People κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στα 36α Nickelodeon Kids' Choice Awards στο Λος Άντζελες το Σάββατο.

Η Λένι μετακόμισε στο Μανχάταν για να φοιτήσει «στη σχολή που πάντα ήθελε να πάει». Σύμφωνα με το ET σπουδάζει εσωτερική διακόσμηση από το περασμένο καλοκαίρι.



Μιλώντας για τα συναισθήματά της η Κλουμ εξομολογήθηκε ότι νιώθει και «περήφανη» και «λυπημένη» που είδε την πρωτότοκη κόρη της να μετακομίζει.

Η Χάιντι μεγάλωσε στο Bergisch Gladbach της Γερμανίας, μια πόλη κοντά στην Κολωνία, και στα 19 της υπέγραψε συμβόλαιο μοντέλου, το οποίο την έστειλε στη Νέα Υόρκη και στις πασαρέλες όλου του κόσμου.

Μετά από χρόνια που κοσμούσε εξώφυλλα και σελίδες κορυφαίων περιοδικών μόδας και ήταν το πρόσωπο πολλών εταιρειών, επεκτάθηκε ως σχεδιάστρια και στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ως περιστασιακή ηθοποιός και παρουσιάστρια και παραγωγός ριάλιτι σταρ, με εκπομπές όπως: Project Runway, Germany's Next Topmodel και America's Got Talent.

Κλείσιμο


Η Κλουμ εργάζεται σήμερα σε τέσσερις σειρές ριάλιτι ταυτόχρονα.

Η περήφανη μητέρα τεσσάρων παιδιών, πιστεύει ότι και η Λένι έχει την όρεξη να δουλέψει σκληρά σε πολλά μέτωπα, για να πετύχει ό,τι θέλει από τη ζωή της.

Από μικρή στο μόντελινγκ η Λένι
Σε προηγούμενη συνέντευξή της στο People, η Λένι αποκάλυψε ότι είδε τη μητέρα της να δουλεύει από κοντά και προσωπικά, παρευρισκόμενη σε πολλές από τις φωτογραφίσεις της για το μόντελινγκ.

«Πάντα πήγαινα στη δουλειά με τη μαμά μου και σκεφτόμουν: "Φαίνεται πολύ διασκεδαστικό. Φαίνεται τόσο χαρούμενη ενώ δουλεύει», δήλωσε η Λένι τον περασμένο Οκτώβριο. «Μερικές φορές έμπαινα μέσα και έπαιζα με το μακιγιάζ που έφερνε ο μακιγιέρ της».

Στα 16 της, η ανερχόμενη σταρ έκανε το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ ποζάροντας με τη διάσημη μητέρα της στο εξώφυλλο της γερμανικής Vogue.

«Είναι τρελό που το έκανα αυτό! Στην πρώτη μου δουλειά η μαμά μου ήταν μαζί μου, πράγμα που το έκανε τόσο διασκεδαστικό», είχε πει φανερά ενθουσιασμένη η Λένι για να συνεχίσει: «Ήταν απλά μια τόσο καλή μέρα. Δεν είχα καθόλου άγχος. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη. Έλεγα: "Επιτέλους γίνομαι μοντέλο και μάλιστα στη Vogue". Ένιωθα τόσα πολλά πράγματα και ήμουν ενθουσιασμένη».



Η πολυτάραχη προσωπική ζωή της Χάιντι Κλουμ
Αυτό που κάνει τον δρόμο της Χάιντι προς την επιτυχία ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι κατάφερε να ξεχωρίσει ενώ ήταν μπλεγμένη σε σημαντικά ειδύλλια, συμπεριλαμβανομένων τριών γάμων, που είχαν ως αποτέλεσμα την απόκτηση τεσσάρων παιδιών.

Ο πρώτος της γάμος με τον Ρικ Πιπίνο κατέληξε σε διαζύγιο το 2002. Στη συνέχεια η Χάιντι ξεκίνησε ένα ειδύλλιο με τον Φλάβιο Μπριατόρε, τον Ιταλό διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας της Renault στη Formula 1. Η σχέση τους ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2003 και παρόλο που δεν κράτησε ούτε ένα χρόνο γεννήθηκε η Λένι.

Αμέσως μετά στη ζωή της μπήκε ο τραγουδιστής Σιλ ο οποίος υιοθέτησε τη Λένι.

Το σούπερ μόντελ και ο Σιλ (κατά κόσμον Henry Olusegun Adeola Samuel), στη συνέχεια απέκτησαν τρία δικά παιδιά: την κόρη τους Λου, 13 ετών, και τους γιους Χένρι, 17 ετών, και Γιόχαν, 16 ετών.

Χώρισαν το 2014 μετά από σχεδόν εννέα χρόνια γάμου, αν και τα δύο τελευταία ήταν όταν ήταν σε διάσταση.

Η Κλουμ είναι πλέον παντρεμένη με τον κιθαρίστα των Tokio Hotel Τομ Κάουλιτζ, με τον οποίο παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2019.

Ειδήσεις σήμερα:

Σύγκρουση τρένων: Κηδεύονται σήμερα στην Κύπρο ο Κυπριανός και η Αναστασία


Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Κατάλαβα ότι θα πεθάνω, παιδιά που γελούσαν δεν τα είδα ξανά» περιγράφει επιβάτης του Intercity62


Διαγράφονται πρόστιμα 100 ευρώ για εκπρόθεσμες δηλώσεις – Επιστρέφει λεφτά η Εφορία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης