Χάιντι Κλουμ: Με την κόρη της σε σέξι φωτογράφιση

Χάιντι Κλουμ: Με την κόρη της σε σέξι φωτογράφιση

Δείτε φωτογραφίες

Heidi_Klum_Exof
Η 49χρονη Χάιντι Κλουμ πόζαρε μαζί με την 18χρονη κόρη της Λένι με δαντελωτά εσώρουχα για τη νέα καμπάνια εσωρούχων γνωστής εταιρείας. Μαμά και κόρη ανέβασαν βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισής τους στο Instagram.

Η Κλουμ φόρεσε ένα μαύρο σουτιέν και ένα ασορτί εσώρουχο στολισμένο με λευκή δαντέλα ενώ η Λένι ήταν εντυπωσιακή με ένα δαντελωτό λευκό σουτιέν και εσώρουχο, καθώς και με ένα σετ από μαύρη δαντέλα.

Heidi_Klum
Heidi_Klum1
Heidi_Klum2




Κλείσιμο
Η Κλουμ είχε μοιραστεί κάποιες σκέψεις σχετικά με την κόρη της που φοιτά στο κολέγιο της Νέας Υόρκης τον Αύγουστο, λέγοντας: «Ξέρω ότι τώρα ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις».

Αλλά δεν φαίνεται ότι η Λένι θα πετάξει πολύ μακριά από το σπίτι της, καθώς ακολουθεί τα βήματα της διάσημης μαμάς της. Περπάτησε στην πρώτη της πασαρέλα τον Αύγουστο του 2021 και τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους έγινε εξώφυλλο στο Harper's Bazaar Germany. Μαμά και κόρη έχουν ποζάρει μαζί για το εξώφυλλο της Vogue Germany το 2020. Η Κλουμ είναι στο πλευρό της κόρης της και σίγουρα στηρίζει κάθε της βήμα.

«Στο τέλος της ημέρας, πρέπει να είσαι ευτυχισμένη με τον εαυτό σου», δήλωσε η Κλουμ σε συνέντευξή της όταν ρωτήθηκε τι συμβουλές έχει δώσει στη Λένι. «Και μην κάνεις τίποτα που δεν θέλεις να κάνεις. Δεν πειράζει να λες όχι».

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Έρχεται νέο επιδημικό κύμα - Τι εκτιμούν οι ειδικοί για την έντασή του

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά πορεία προς τον λαό - Ο Τσίπρας βγάζει στον δρόμο τα στελέχη του κόμματος


Ντέλλα Ρούνικ: Ντύνει τα αγάλματα με Oscar de la Renta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης