Όταν οι «Άγγελοι» της Victoria’s Secret κινούνται στον ρυθμό της samba

Όταν οι «Άγγελοι» της Victoria’s Secret κινούνται στον ρυθμό της samba

Τα διάσημα μοντέλα συναντήθηκαν στο πιο φημισμένο καρναβάλι του κόσμου και μας έδωσαν μια καλή γεύση για το πώς το γιορτάζουν οι έξω καρδιά Βραζιλιάνοι

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
montela_super_models_arthro
Το φετινό καρναβάλι του Ρίο, εκτός από την αναμενόμενη φαντασμαγορία, το ατελείωτο κέφι και τους ξέφρενους χορούς, είχε να περηφανεύεται και για την παρουσία των τριών Βραζιλιάνων καλλονών του catwalk. Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, η Ζιζέλ Μπούντχεν και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη για να συμμετάσχουν στους καθιερωμένους καρναβαλικούς εορτασμούς, προσθέτοντας λίγο ακόμα χρώμα και λάμψη στο πιο κεφάτο event του κόσμου.
montela_super_models__4_
Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο ξεφάντωσε στα πάρτυ του διασημότερου καρναβαλιού στον κόσμο
Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, μόνιμη κάτοικος Παρισιού τα τελευταία χρόνια, ήταν η επίσημη προσκεκλημένη του ιστορικού ξενοδοχείου «Copacabana Palace», στην καρδιά του Ρίο, που φέτος συμπλήρωσε 100 χρόνια ζωής, επέτειος που συνέπεσε με τους καρναβαλικούς εορτασμούς.

Ο αλλοτινός «Αγγελος» της Victoria’s Secret όχι μόνο αποδέχτηκε την πρόσκληση του πολυτελούς καταλύματος που λατρεύουν οι jet setters, αλλά χρήστηκε και βασίλισσα του καρναβαλιού. Μέρες νωρίτερα, είχε ανεβάσει φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram από τις ανέμελες στιγμές της στην παραλία του Ρίο Ντε Τζανέιρο, φορώντας ένα σούπερ σέξι μαγιό που αναδείκνυε τις αψεγάδιαστες αναλογίες της. «Είμαι έτοιμη για το καρναβάλι και ευτυχισμένη που βρίσκομαι και πάλι στην πατρίδα μου», έγραψε η ίδια στα social media.

Κλείσιμο
montela_super_models__7_
Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ ήταν η βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού της Κόπα Καμπάνα
montela_super_models__6_
montela_super_models__5_
Τις ημέρες του καρναβαλιού η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ έκανε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις τις οποίες επιμελούνταν ένα επιτελείο συνεργατών και παρευρέθηκε σε ξέφρενα πάρτυ με Βραζιλιάνους και λοιπούς Λατινικοαμερικάνους πρωταγωνιστές της showbiz. Φυσικά δεν παρέλειψε να μοιραστεί τις πολύχρωμες στιγμές της με τους πολυπληθείς ακολούθους της στα social media, ανεβάζοντας πολλές φωτογραφίες.

Η 37χρονη καλλονή είναι πολύ αγαπητή στους Ελληνες και επισκέπτεται συχνά τα νησιά μας. Σε παλαιότερη συνέντευξή μας μού είχε δώσει με λίγα λόγια τον ορισμό της Βραζιλιάνας: «Είμαστε λίγο απ’ όλα. Και τα κορίτσια της διπλανής πόρτας, αλλά και τα κορίτσια που αγαπούν τα μαγιό και λατρεύουν τη θάλασσα. Είμαστε εξωστρεφείς, δοτικές, επικοινωνιακές και εκτιμούμε την αλήθεια. Αγαπάμε τη ζωή, προσπαθούμε να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της και έχουμε τη διάθεση να διασκεδάζουμε συνεχώς και πάντα».

Στο φετινό καρναβάλι του Ρίο δήλωσε παρουσία και ο έτερος πρώην «Αγγελος» της Victoria’s Secret, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, που συνοδευόταν από τη διάσημη Βραζιλιάνα drag queen Πάμπλο Βιτάρ. Εκτός από τα ευφάνταστα κοστούμια που επέλεξαν για την περίσταση, οι δύο σταρ εντυπωσίασαν με τις χορευτικές φιγούρες τους και την αντοχή τους στην κατανάλωση καϊπιρίνια.

montela_super_models__2_
montela_super_models__3_
Η Ζιζέλ έφυγε από το Ρίο κατά 2 εκατ. δολάρια πλουσιότερη, αμοιβή που εισέπραξε από γνωστό brand μπίρας για να εμφανιστεί φορώντας τοπ με την επωνυμία της
montela_super_models__1_

Οσο για τη Ζιζέλ Μπούντχεν, η επιστροφή στα πάτρια εδάφη και στους κεφάτους ρυθμούς του καρναβαλιού ήταν η δική της απάντηση σε όσους πίστεψαν ότι το πρόσφατο διαζύγιό της από τον Τομ Μπρέιντι θα ήταν ικανό να της χαλάσει τη διάθεση.

Το αειθαλές μοντέλο όχι μόνο διασκέδασε όπως μόνον οι Βραζιλιάνες ξέρουν, αλλά έφυγε και από τους φετινούς εορτασμούς κατά 2 εκατ. δολάρια πλουσιότερη, καθώς αυτή ήταν η αμοιβή που εισέπραξε από γνωστό brand μπίρας για να εμφανιστεί σε μια τρίωρη εκδήλωση φορώντας τοπ με την επωνυμία της.


SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης