Ζιζέλ: Το μοντέλο κάνει την αυτοκριτική του - Η επίγνωση είναι το κλειδί

Ζιζέλ: Το μοντέλο κάνει την αυτοκριτική του - Η επίγνωση είναι το κλειδί

Το μοντέλο θέλει να «προσπαθήσει ξανά και να τα πάει καλύτερα» μετά τον χωρισμό του Τομ Μπρέιντι

Gisele_Exof
Η Ζιζέλ ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία όταν «η ζωή γίνεται δύσκολη». Το 42χρονο μοντέλο ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία που τη δείχνει να κάνει γιόγκα στην παραλία.

«Το να είσαι υγιής είναι κάτι περισσότερο από μια καθαρή διατροφή και άσκηση. Έχει να κάνει με τις συμπεριφορές, τα συναισθήματα, τις πεποιθήσεις, τις σκέψεις και τις πράξεις μας», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

«Όταν η ζωή γίνεται δύσκολη, να θυμάστε πάντα ότι ο ήλιος ανατέλλει κάθε μέρα φέρνοντας μια νέα ευκαιρία για να προσπαθήσουμε ξανά και να τα καταφέρουμε καλύτερα. Μπορεί να γίνει έντονη η κατάσταση εκεί έξω και να αποσπάται εύκολα η προσοχή μας από τον θόρυβο. Η επίγνωση είναι το κλειδί. Θυμηθείτε, είμαστε οι συνδημιουργοί της δικής μας πραγματικότητας, αυτό που πιστεύουμε το δημιουργούμε».



Η ανάρτηση της Βραζιλιάνας καλλονής ήρθε μία ημέρα μετά τις φήμες ότι ο πρώην σύζυγός της, Τομ Μπρέιντι, από τον οποίο χώρισε το 2022, βρίσκεται σε συζητήσεις με το Netflix για ένα celebrity roast.

Κλείσιμο
Η Ζιζέλ και ο Μπρέιντι επιβεβαίωσαν τις φήμες μηνών για χωρισμό τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ανακοίνωσαν ότι τραβούν χωριστούς δρόμους και είχαν ήδη οριστικοποιήσει το διαζύγιό τους.

«Τις τελευταίες ημέρες, η σύζυγός μου και εγώ οριστικοποιήσαμε το διαζύγιό μας μετά από 13 χρόνια γάμου», είχε γράψει τότε σε ανακοίνωσή του ο πρώην παίκτης των Patriots.

Και συνέχισε: «Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί. Είμαστε ευλογημένοι με όμορφα και υπέροχα παιδιά που θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας με κάθε τρόπο».


Ειδήσεις σήμερα:

Ποια ήταν τα εφεδρικά συστήματα ασφαλείας που δεν λειτούργησαν στα Τέμπη

Κυβέρνηση: Μετά το πένθος, οι οριστικές αποφάσεις για το εκλογικό χρονοδιάγραμμα

Στον εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες ο σταθμάρχης που ομολόγησε το λάθος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης