Κέιτ Μπλάνσετ: «Πάγωσε» σε συνέντευξη Τύπου σαν ρομπότ

Κέιτ Μπλάνσετ: «Πάγωσε» σε συνέντευξη Τύπου σαν ρομπότ

Η ηθοποιός δεν ανοιγόκλεισε ούτε μια φορά τα μάτια της καθώς καθόταν με τα χέρια και τα πόδια σταυρωμένα

Blancettt1
Η Κέιτ Μπλάνσετ προκάλεσε απορίες μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τη δείχνει να φαίνεται να «παγώνει» κατά τη διάρκεια συνέντευξης για τη νέα της ταινία Tár.

Βίντεο που έχει γίνει viral δείχνει την 53χρονη ηθοποιό να κοιτάζει το έδαφος σαν να έχει παγώσει εντελώς, ενώ την ίδια στιγμή η συμπρωταγωνίστριά της Νίνα Χος μιλάει σε δημοσιογράφο του Digital Spy για την ταινία.

Η Μπλάνσετ δεν ανοιγόκλεισε ούτε μια φορά τα μάτια της καθώς καθόταν με τα χέρια και τα πόδια σταυρωμένα ενώ άκουγε την Χος να μιλάει για 15 ολόκληρα δευτερόλεπτα.

"There's a continuing lack of reality" Cate Blanchett & Nina Hoss weigh in on theory about Tár

Στα social media αρκετοί ήταν εκείνοι που διακωμώδησαν την περίεργη συμπεριφορά της, με ορισμένους να παρομοιάζουν την Μπλάνσετ με «ρομπότ» που είχε «ξεμείνει από μπαταρίες».

«Νόμιζα ότι το βίντεο ήταν μερικώς παγωμένο. Ο τρόπος που δεν ανοιγοκλείνει καν τα μάτια», έγραψε κάποιος στο Twitter.

«Έχει χαμηλή μπαταρία και έπρεπε να φορτίσει για 15 δευτερόλεπτα», αστειεύτηκε ένας άλλος, ενώ ένας τρίτος πρόσθεσε: «Ακόμα και τα χέρια της και τα πάντα. Επόμενη στάση είναι η Madame Tussauds».

Tweets


Κάποιοι υπέθεσαν ότι η Μπλάνσετ ονειροπολούσε, ενώ άλλοι είπαν ότι η ηθοποιός του Ocean's Eight απλά «γούσταρε πολύ» αυτά που έλεγε η Χος.

Κλείσιμο
Στη νέα της ταινία η Μπλάνσετ υποδύεται τη Lydia Tár, η οποία γίνεται η πρώτη γυναίκα μαέστρος γερμανικής ορχήστρας. Για τον ρόλο της κέρδισε Χρυσή Σφαίρα.

Η ταινία δέχθηκε σκληρή κριτική και χαρακτηρίστηκε ως «αντι-γυναικεία» - επειδή ο χαρακτήρας που υποδύεται είναι ένας ναρκισσιστής νταής. Η ηθοποιός από την άλλη υπερασπίστηκε τον ρόλο της ως «πολύ προκλητικό» και είπε ότι ήταν »μια διαμεσολάβηση για την εξουσία - και η εξουσία δεν έχει φύλο».

Οι αντιδράσεις κατά του Tár είχαν ως αιχμή του δόρατος την πραγματική μαέστρο Marin Alsop, η οποία δήλωσε ότι προσβλήθηκε από την ταινία.

Ειδήσεις σήμερα:

Λουκέτο ακόμα και την ίδια μέρα για όσους δεν κόβουν αποδείξεις

Διάρρηξη με τη μέθοδο του «ριφιφί» σε κοσμηματοπωλείο στη Θεσσαλονίκη - Δείτε φωτογραφίες

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζητά να εκτελούνται όσοι βλέπουν πορνό στη Βόρεια Κορέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης