Η 21χρονη Emma Watson… μεγάλωσε!

Η 21χρονη Emma Watson… μεγάλωσε!

Με δυο διαφορετικά εξώφυλλα κυκλοφορεί το τεύχος Αυγούστου του βρετανικού Harper's Bazaar, όμως και στα δυο ποζάρει η νεαρή Emma Watson σε μια πραγματικά ανατρεπτική φωτογράφηση

Η 21χρονη Emma Watson… μεγάλωσε!
Με δυο διαφορετικά εξώφυλλα κυκλοφορεί το τεύχος Αυγούστου του βρετανικού Harper's Bazaar, όμως και στα δυο ποζάρει η νεαρή Emma Watson σε μια πραγματικά ανατρεπτική φωτογράφηση που δείχνει ότι η 21χρονη πια Emma… μεγάλωσε!

Αφήνοντας πίσω της πια τον χαρακτήρα που τη καθιέρωσε, την έφηβη Ερμιόνη, και λίγο πριν την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας με τον διάσημο μάγο Harry Potter, η Emma φοράει δημιουργίες των Yves Saint Laurent και Emilio Pucci, και μαγεύει τους αναγνώστες.

Μιλώντας στο γυναικείο περιοδικό, η Watson αποκαλύπτει μεταξύ άλλων και τον λόγω από αποφάσισε να αποχωρίσει από το αμερικανικό πανεπιστήμιο του Brown. «Η αποχώρησή μου από το Brown δεν είχε καμία σχέση με τον εκφοβισμό που διάφορα μέσα υπονόησαν ότι δέχτηκα. Όπως πολλοί μαθητές στο Brown, σκέφτομαι να περάσω τον τρίτο χρόνο στο εξωτερικό».

Κλείσιμο


Η νεαρή ηθοποιός που έχει ξεκινήσει μαθήματα υποκριτικής, αποκαλύπτει πως το πιο δύσκολο πράγμα για εκείνη είναι να θυμώσει. «Ο δάσκαλος υποκριτικής μου λέει ότι το δυσκολότερο πράγμα για μένα είναι να θυμώσω. Παρά λίγο να ξεσπάσω σε κλάματα όταν προσπάθησαν να με κάνουν να θυμώσω. Τους έλεγα “Δε μπορώ να το κάνω, δε μπορώ!”».



Αν και θέλει όσο τίποτα άλλο να συνεχίσει την καριέρα της στο κινηματογράφο, παραδέχεται ότι φοβάται απίστευτα το Hollywood. «Το LA με φοβίζει πάρα πολύ. Αισθάνομαι ότι αν χρειάζεται να γυμνάζομαι τέσσερις ώρες την ημέρα, να μετράω τις θερμίδες κάθε φαγητού που τρώω, να κάνω μπότοξ στα 22 και να είμαι εθισμένη με την εμφάνισή μου όλη την ώρα, θα τρελαθώ, θα χάσω το μυαλό μου».



Η παγκόσμια πρεμιέρα του τελευταίου Harry Potter με τίτλο «Harry Potter And The Deathly Hallows Part II» θα γίνει την επόμενη Τετάρτη στην πλατεία Trafalgar του Λονδίνου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης