Άμπερ Χερντ: Προσέλαβε νέα νομική ομάδα για να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης υπέρ του Τζόνι Ντεπ

Άμπερ Χερντ: Προσέλαβε νέα νομική ομάδα για να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης υπέρ του Τζόνι Ντεπ

Η ηθοποιός θα ασκήσει έφεση, όμως στο πλευρό της δεν θα βρίσκεται η Elaine Charlson Bredehoft, η οποία την εκπροσώπησε στη δικαστική διαμάχη στο Φέρφαξ της Βιρτζίνια

amberheard
Νέα νομική ομάδα προσέλαβε η Άμπερ Χερντ για να αντιμετωπίσει εκ νέου τον Τζόνι Ντεπ.

Παρά το γεγονός ότι η δίκη έφτασε στο τέλος της, η «έχθρα» των δύο ηθοποιών δεν σταματά εδώ. Η απόφαση του δικαστηρίου δεν βρίσκει σύμφωνη την Άμπερ Χερντ, η οποία σκοπεύει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αποδείξει ότι «δεν έλεγε ψέματα».

Όπως αναφέρει εκπρόσωπος της ηθοποιού στo People, η Άμπερ Χερντ θα ασκήσει έφεση, όμως στο πλευρό της δεν θα βρίσκεται η Elaine Charlson Bredehoft, η οποία την εκπροσώπησε στη δικαστική διαμάχη στο Φέρφαξ της Βιρτζίνια.

Κλείσιμο
Πριν παραιτηθεί από την υπόθεση, η νομική σύμβουλος δήλωσε: «Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να δώσω τη σκυρτάλη. Έχω υποσχεθεί στην Άμπερ και την ομάδα της την πλήρη συνεργασία μου και τη βοήθειά μου σε κάθε στάδιο, όσο προχωρούν προς την επιτυχία».

Στη θέση της η Χερντ προσέλαβε τον David L. Axelrod και τον Jay Ward Brown, με τον Ben Rottenborn να συνεχίζει ως σύμβουλος. Σε κοινή τους δήλωση ανέφεραν: «Χαιρόμαστε που έχουμε την ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε την κα Χερντ σε αυτήν την έφεση, καθώς πρόκειται για μια υπόθεση με σημαντικές επιπτώσεις στην Πρώτη Τροποποίηση για κάθε Αμερικανό. Είμαστε βέβαιοι ότι το δικαστήριο θα εφαρμόσει σωστά τον νόμο, θα ανατρέψει την απόφαση κατά της κας Χερντ και θα επιβεβαιώσει εκ νέου τις θεμελιώδεις αρχές της Ελευθερίας του Λόγου».

Υπενθυμίζεται πως την 1η Ιουνίου το επταμελές δικαστήριο εξέδωσε την ετυμηγορία του, υποστηρίζοντας πως η Άμπερ Χερντ δυσφήμισε με το άρθρο της στην Washington Post τον Τζόνι Ντεπ, παρά το γεγονός ότι δεν ανέφερε το όνομά του. Του επιδικάστηκαν 15 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση, ενώ η πρώην σύζυγός του κέρδισε μία από τις τρεις ανταγωγές της για συκοφαντική δυσφήμιση και της απονεμήθηκε 2 εκατομμύρια δολάρια.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Εξοικονομώ 2021: Εντάσσονται πλέον όλοι οι επιλαχόντες - Πάνω από 87.000 οι δικαιούχοι

Χάκαραν το προφίλ πρώην δημοσιογράφου και την παρουσίασαν ως γραμματέα σε ελβετική τράπεζα

Στην Εντατική το ένα από τα δύο αδέλφια που δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι σε κρητικό γλέντι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης