Η 25χρονη τραγουδίστρια εξομολογείται στο περιοδικό ότι «η τέχνη είναι ολόκληρη η ζωή μου. Τα τερατάκια το φάρμακό μου. Με γιατρεύουν, ψυχικά και σωματικά, κάθε βράδυ στις συναυλίες»
UPD:
Σε γκέισα μεταμορφώνεται η Lady Gaga για την ασιατική έκδοση του περιοδικού «V», αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στα θύματα από τον σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία. Μάλιστα, κρατάει στο αριστερό της χέρι ένα βραχιολάκι στο οποίο γράφει «WE PRAY FOR JAPAN» (Προσευχόμαστε για την Ιαπωνία).
Σε μια ανατρεπτική συνέντευξη που φιλοξενεί το περιοδικό, ο Elton John παίρνει τον ρόλο του δημοσιογράφου και κάνει στην Gaga τις πιο επικίνδυνες ερωτήσεις. Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό, οι γονείς της φοβούνται για εκείνη ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της εξουθένωσης.
Κλείσιμο
«Φοβούνται ότι εργάζομαι πολύ σκληρά. Βέβαια, ο μπαμπάς μου πίνει πολύ ουίσκι σαν και εμένα, οπότε δεν μαλώνουμε πολύ για το πώς ζω τη ζωή μου: αλκοόλ και ηχογραφήσεις» λέει η Gaga και συνεχίζει: «Σε κάποιο σημείο η εξάντληση γίνεται τρόπος ζωής, έτσι πρέπει να μένω πνευματικά δυνατή για να μπορώ να αντεπεξέλθω».
Η 25χρονη τραγουδίστρια εξομολογείται στο περιοδικό ότι «η τέχνη είναι ολόκληρη η ζωή μου. Τα τερατάκια το φάρμακό μου. Με γιατρεύουν, ψυχικά και σωματικά, κάθε βράδυ στις συναυλίες», ενώ τονίζει: «Βλέπω τον εαυτό μου στους θαυμαστές μου. Αισθάνομαι Θεός μέσα από την αγάπη τους. Λατρεύω τα τερατάκια μου. Είναι θρησκεία για μένα. Χωρίς αυτά δεν ζω».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.