O Ρίκι Τζερβέις ζήτησε να μην παρουσιάσει ξανά τις Χρυσές Σφαίρες

O Ρίκι Τζερβέις ζήτησε να μην παρουσιάσει ξανά τις Χρυσές Σφαίρες

«Μπορεί οι Χρυσές Σφαίρες να μου προσφέρουν 10 εκατομμύρια για 10 λεπτά δουλειά, όμως σκοπεύω να μην το ξανακάνω ποτέ», δήλωσε ο διάσημος κωμικός

Ricky_Gervais
Μπορεί ο κωμικός Ρίκι Τζερβέις να παρουσίασε πέντε φορές με επιτυχία τη λαμπρή τελετή των Χρυσών Σφαιρών, αυτή τη χρονιά όμως δεν επιθυμεί να το κάνει. 

Οι μονόλογοι του 60χρονου ήταν πάντοτε ευρηματικοί, συνεπώς το κοινό ίσως και να περίμενε ακόμη μια φορά να τον απολαύσει, αλλά ο Τζερβέις δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο Ladbible, ότι ζήτησε από τις Χρυσές Σφαίρες να μην του προσφέρουν ξανά τη θέση, λέγοντας:

«Μπορεί οι Χρυσές Σφαίρες να μου προσφέρουν 10 εκατομμύρια για 10 λεπτά δουλειά, ξέρεις, και θα ήμουν ηλίθιος, θα ήμουν ψεύτης, για να πω ότι δεν θα το σκεφτόμουν. Αλλά αυτή τη στιγμή, δεδομένου ότι το έχω κάνει ήδη πέντε φορές και γινόταν όλο και καλύτερο για μένα - τα απόλαυσα όλα, όμως σκοπεύω να μην το ξανακάνω ποτέ. Τους έχω ζητήσει λοιπόν να μην με ρωτήσετε γιατί μπορεί να με πείσουν, αυτό είναι αλήθεια». 


Στην τελευταία απονομή των Χρυσών Σφαιρών το 2020, ο Τζερβέις δεν μάσησε τα λόγια του και επιτέθηκε στους ηθοποιούς, λέγοντας ότι «τα περισσότερα φιλμ της χρονιάς, ήταν άθλια. Ο παρουσιαστής έκανε μάλιστα σχόλιο για το Χόλιγουντ, προειδοποιώντας τους να μην κάνουν πολιτικά σχόλια κατά τη διάρκεια των βραβεύσεών τους. Από την κριτική του όμως δεν γλίτωσαν πολλοί και διάσημοι ηθοποιοί για τους οποίους μίλησε επί προσωπικού. Για τη Φελίσιτι Χάφμαν, η οποία είχε φυλακιστεί στο πρόσφατο παρελθόν γιατί φέρεται να δωροδόκησε ώστε να μπει η κόρη της στο κολέγιο είπε: «Ήρθες εδώ με τη λιμουζίνα σου. Ήρθε με μία λιμουζίνα όπου η πινακίδα της φτιάχτηκε για την Φελίσιτι Χάφμαν», είπε αφήνοντας το κοινό με ανοιχτό το στόμα. «Η κόρη της είναι αυτή που λυπάμαι ωστόσο. Δεν υπάρχει πιο ντροπιαστικό πράγμα να σου συμβεί. Και να φανταστεί κανείς ότι ο πατέρας της έπαιζε στο Wild Hogs».

Συμπαθής ή όχι, ο Τζερβέις αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της τελετής, οπότε αναμένουμε με αγωνία ποιος ή ποια θα αναλάβει τα ηνία.



Ειδήσεις σήμερα:


Στα 24.246 τα νέα κρούσματα, 670 οι διασωληνωμένοι, 77 θάνατοι

Μαγιορκίνης: Δεν ξέρουμε πόσο διαρκεί η μόλυνση με Omicron και πότε αρχίζει η επαναμόλυνση

Και επισήμως παράταση των μέτρων για την πανδημία για μία εβδομάδα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης