Ένα συμβολικής και συναισθηματικής αξίας τατουάζ έκανε στην πλάτη της ηΣελένα Γκόμεζ. Η τραγουδίστρια της οποίας την πλάτη κοσμεί ένα ροζ τριαντάφυλλο που... στάζει, ρωτήθηκε σε συνέντευξη σχετικά με την επιλογή της να κάνει το συγκεκριμένο τατουάζ.
Η Σελένα αποκάλυψε πως διάλεξε το τριαντάφυλλο για να τιμήσει τη φιλία και το ξεχωριστό δέσιμο που έχει με την Κάρα Ντελεβίν.
«Με αποκαλεί μπουμπούκι οπότε είναι παρατσούκλι», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Και πάντα ήθελα ένα τριαντάφυλλο και τώρα έχω ένα και το λατρεύω».
Είναι λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι η Γκόμεζ εξήγησε επίσης ότι έχει «πολλά» τατουάζ που εδραιώνουν τις σχέσεις της με «άτομα που έχουν αφήσει χαραγμένα σημάδια στη ζωή μου».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.