Μέγκαν Μαρκλ: Έδωσε πληροφορίες στους συγγραφείς του «Finding Freedom» για να ακουστεί και η δική της πλευρά

Μέγκαν Μαρκλ: Έδωσε πληροφορίες στους συγγραφείς του «Finding Freedom» για να ακουστεί και η δική της πλευρά

Η δούκισσα του Σάσεξ ανησυχούσε για τα όσα θα έλεγε ο πατέρας της για εκείνη 

Meghan_Markle
H Μέγκαν Μαρκλ παραδέχτηκε ότι έδωσε προσωπικές πληροφορίες στους συγγραφείς του «Finding Freedom», το βιβλίο το οποίο περιγράφει με λεπτομέρειες την έξοδο της και του πρίγκιπα Χάρι από τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Η Μαρκλ έδωσε στοιχεία στους συγγραφείς Carolyn Durand και Omid Scobie, για να «σιγουρευτεί» ότι θα ακουστεί και η δική της πλευρά στα όσα διαδραματίστηκαν κατά την επεισοδιακή της έξοδο από το παλάτι.

Σύμφωνα με έγγραφα που έχουν κατατεθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο, η Μαρκλ αποκάλυψε ότι ανησυχούσε «για τα όσα θα έλεγε ο πατέρας της για εκείνη». Ως εκ τούτου, παρουσίασε τη δική της εκδοχή για να αποφευχθεί μια παραπλανητική παρουσίαση των γεγονότων από τους συγγραφείς του βιβλίου.

«Η Μαρκλ επέμεινε ότι δεν μίλησε απευθείας με τους συγγραφείς, αλλά δεν μπορούσε να πει εάν η ομάδα επικοινωνίας του Kensington Palace παρείχε πληροφορίες εκ μέρους της», αναφέρει η Telegraph.

Οι εκπρόσωποι της βασιλικής οικογένειας Royal είχαν πει ότι τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν δεν είχαν καμία ανάμιξη στη συγγραφή του βιβλίου.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν έδωσαν συνέντευξη και δεν συνέβαλαν στο "Finding Freedom"», είχε πει εκπρόσωπος του ζευγαριού στην Page Six τον περασμένο Ιούλιο. «Αυτό το βιβλίο βασίζεται στις εμπειρίες των συγγραφέων ως μέλη του βασιλικού σώματος Τύπου και στις δικές τους ανεξάρτητες αναφορές».

Στο βιβλίο αναφέρεται σχετικά: «Για πρώτη φορά, το “Finding Freedom” ξεπερνά τα πρωτοσέλιδα για να αποκαλύψει άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής του Χάρι και του Μέγκαν, διαλύοντας τις πολλές φήμες και παρανοήσεις για το ζευγάρι. Ως μέλη της επιλεγμένης ομάδας δημοσιογράφων που καλύπτουν τη Βρετανική Βασιλική Οικογένεια και τις δεσμεύσεις τους, ο Omid Scobie και η Carolyn Durand έχουν παρακολουθήσει τη ζωή του νεαρού ζευγαριού όσο λίγοι μπορούν».


Ειδήσεις σήμερα:

Λονδίνο: Σε «lockdown» στη φυλακή ο Ασάνζ

Εταιρεία Δολοφόνων: Χρήστος Παπαδόπουλος, ο «εγκέφαλος» πίσω από τη φρίκη του αιώνα

Μάθιου ΜακΚόναχι: Τα «Πράσινα Φανάρια» της ζωής του και η αυθόρμητη μητέρα του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης