Σε απελπισία ο πρίγκιπας Χάρι - Πολύ δυστυχισμένος με τη Μέγκαν

Σε απελπισία ο πρίγκιπας Χάρι - Πολύ δυστυχισμένος με τη Μέγκαν

Ο Ούγκο Βίκερς εκτιμά ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός «θάμπωσε» τον πρίγκιπα με τα θέλγητρά της και τον έθεσε υπό τον έλεγχό της, πριν ακόμα παντρευτούν

meghan-harry-art
Ένας διάσημος συγγραφέας που ασχολείται με τις βιογραφίες γαλαζοαίματων διατύπωσε την άποψη ότι ο Χάρι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση εδώ και καιρό, εξαιτίας του γάμου του με τη Μέγκαν Μαρκλ και πως είναι «απελπιστικά δυστυχισμένος».

Όπως μεταδίδει η Sun, ο συγγραφέας και ιστορικός Hugo Vickers εμφανίστηκε πρόσφατα σε ένα Φεστιβάλ Λογοτεχνίας και στην ομιλία του αναφέρθηκε και στο διάσημο ζευγάρι, χωρίς να... μασάει τα λόγια του.

«Ο Χάρι, χωρίς καμία αμφιβολία, νόμιζε ότι είχε βρει μία εξωτική και glamorous σύζυγο, που ξέφευγε από τα συνηθισμένα. Οι ηθοποιοί μπορούν εύκολα να σε παρασύρουν. Δυστυχώς όμως τώρα βρίσκεται να ζει στην Καλιφόρνια, μακριά από την οικογένειά του, τους φίλους του, τη δουλειά του, τον Στρατό και όλα τα πράγματα που γνώριζε» είπε στο φεστιβάλ ο συγγραφέας.

Ο Vickers εκτιμά ότι η Μέγκαν θάμπωσε τον Χάρι με τα θέλγητρά της και τον έθεσε υπό τον έλεγχό της πριν ακόμα παντρευτούν.

Όπως έχει πει στην Express: «Αν απλώς δείτε προσεκτικά, θα καταλάβετε ότι πρόκειται για ηθοποιό που απλώς τον σαγήνευσε. Ο Χάρι φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ δυστυχισμένος και τώρα έχει παρασυρθεί και από τον πολιτικό ακτιβισμό της. Καταπίνει ό,τι σκουπίδι του σερβίρει και μπορεί να φαίνεται ότι τα πιστεύει όλα αυτά, αλλά δεν είναι έτσι».

Ειδήσεις σήμερα: 

Άφαντος ακόμα ο Παππάς - «Ήταν υπό επιτήρηση αλλά κατάφερε να μην συλληφθεί» λέει ο δικηγόρος του

Τι αλλάζει από σήμερα στον επιδημιολογικό χάρτη - Ανησυχία για Θεσσαλονίκη και Σέρρες

Προκλητική και αμετανόητη η οικογένεια Μιχαλολιάκου – Σόου και ύβρεις (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης