Κατερίνα Λένη στο MasterChef: Να βάλει φουστίτσα και να είναι ροζ

Κατερίνα Λένη στο MasterChef: Να βάλει φουστίτσα και να είναι ροζ

Για ακόμα μια φορά η γνωστή για τις αιχμηρές ατάκες της κομμώτρια και μαγείρισσα τα... έχωσε μπροστά στις κάμερες σε συμπαίκτη της

Katerina_Leni
Για ακόμα μια φορά η Κατερίνα Λένη ξαναχτύπησε στο MasterChef. Αυτή τη φορά ακόνισε τα μαχαίρια της για τον Ηλία Κιαζόλι ο οποίος αν και έχασε την τρίτη ποδιά από τον Γιώργο Λασκαρίδη και την ευκαιρία να ξαναμπεί στο ριάλιτι μαγειρικής οι κριτές του είπαν να διαλέξει έναν παίκτη να «κλέψει» την ποδιά του μονομαχώντας με αυτόν.

Ο Ηλίας προτίμησε αντί να διαλέξει, να ρωτήσει ποιος θέλει να μονομαχήσει με αυτόν, με τον Μπέλλο να ξαφνιάζει τους πάντες αφού προσφέρθηκε!

Αυτή η κίνηση του Ηλία δεν άρεσε σχεδόν σε κανέναν από τους παίκτες του εξώστη, με την Κατερίνα Λένη να ξεσπά αναφέροντας:
«Εγώ ήθελα να με δείξει! Ήθελα να με δείξει, όμως, να μου πει πως θέλει να μονομαχήσει με μένα! Θα του έλεγα, και γω! Δεν το είπε για άλλη μια φορά. Πάλι λίγος. Όχι γιατί δεν θέλει αλλά γιατί σκέφτεται, “τώρα εάν πω εγώ πως θέλω να κατέβει η Κατερίνα κάτω πως θα φανεί αυτό; Λέει όποιος θέλει ας κατέβει. Πες βρε μαλ@@@ μια φορά στη ζωή σου, θέλω να κατέβεις εσύ και θέλω να μονομαχήσω μαζί σου! Μπορείς να το πεις; Γιατί όλο αυτό το παρεάκι των άχαστων μαγείρων δεν τα λέει ποτέ μπροστά και τα λέει πάντα από πίσω; Εγώ λέω, λοιπόν, για τον Ηλία πως να βγάλει τα παντελόνια και να βάλει μια φουστίτσα να φορέσει. Πιο καλά θα του ταιριάζει και να ‘ναι ροζ!»

MasterChef: Εκτός ελέγχου η Κατερίνα Λένη με την πιθανή επιστροφή του Ηλία Κιαζόλι


Ειδήσεις σήμερα:

Στους 123 οι νεκροί από κορωνοϊό - Κατέληξαν δύο άνδρες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δύο «στρατόπεδα» για το άνοιγμα των σχολείων: Πού συμφωνούν, πού διαφωνούν οι ειδικοί

Με μάσκες η σταδιακή άρση των μέτρων: Πού και πώς θα φοριούνται και κατά πόσο προστατεύουν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης