Τζένη Μπαλατσινού: Όταν γνώρισα τον Πέτρο, είχα άλλη σχέση!

Τζένη Μπαλατσινού: Όταν γνώρισα τον Πέτρο, είχα άλλη σχέση!

Στο πλατό του ''Μες την καλή χαρά'' βρέθηκε η Τζένη Μπαλατσινού το Σάββατο το πρωί, όπου μίλησε για τη σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο...

Τζένη Μπαλατσινού: Όταν γνώρισα τον Πέτρο, είχα άλλη σχέση!

Στο πλατό του ''Μες την καλή χαρά'' βρέθηκε η Τζένη Μπαλατσινού το Σάββατο το πρωί, όπου μίλησε για τη σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, τη γνωριμία τους και την πρόταση γάμου!

Όλα ξεκίνησαν από ένα χορό, όταν ο σκηνοθέτης μιας εκπομπής τους είπε ότι πρέπει να κάνουν ένα χορευτικό μαζί. ''Εγώ τότε ήμουν αρραβωνιασμένη κι εκείνος είχε μία σχέση. Κάναμε απλά παρέα, γιατί ο ένας γνώριζε για τη σχέση του άλλου. Είμαι τρισευτυχισμένη και συγκλονιστικά ερωτευμένη. Παρόλο που συζούσα τότε, χώρισα πολύ γρήγορα, ο Πέτρος άργησε λίγο, γιατί ένιωθε τύψεις'', είπε η όμορφη κριτής του «Next Top Model».

Πώς όμως, έγινε η πρόταση γάμου; Ενώ η Τζένη βρισκόταν στο Κολωνάκι κι έψαχνε να παρκάρει, χτύπησε το τηλέφωνό της. ''22 ή 26;'', τη ρώτησε ο Πέτρος. Αφού πάρκαρε, τον πήρε τηλέφωνο και του απάντησε ''26''. ''Το είπα στους γονείς μου την ώρα που τυπώνονταν οι προσκλήσεις, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη. Το έμαθαν τελευταία στιγμή''.

Όσο για το τι κάνει η Τζένη Μπαλατσινού κάθε Πέμπτη βράδυ…Βλέπει «Βράδυ» και της αρέσει πάρα πολύ. ''Ρωτάει την γνώμη μου για το πώς βγαίνει στην εκπομπή και πολλές φορές του λέω κι εγώ χωρίς να με ρωτήσει. Αν δεν μ' αρέσει κάτι πάντα του το λέω. Εγώ ήμουν η πρώτη που του είπα να κάνει αυτήν την εκπομπή. Πριν ένα χρόνο μάλιστα ήμασταν σ' ένα τραπέζι με τον Γιάννη Λάτσιο και του έλεγα ότι ο Πέτρος πρέπει να κάνει αυτό ακριβώς, και τελικά το 'κανε''.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης