Γιάννης Στάνκογλου: Είναι δύσκολο να τον «μαντρώσεις» τον Έλληνα

Γιάννης Στάνκογλου: Είναι δύσκολο να τον «μαντρώσεις» τον Έλληνα

«Μένω σπίτι με τη γυναίκα και τα παιδιά μου, κάνουμε καραόκε, παίζουμε επιτραπέζια. Το σκηνικό γύρω είναι άγριο, αλλά το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας. Και το χαιρόμαστε», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός

Giannis_Stankoglou
Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι από τους πιο αξιόλογους ηθοποιούς. Ο ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για τον δύσκολο καιρό που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού λέγοντας πώς και εκείνος «Μένει Σπίτι» και ακολουθεί ρητά τις οδηγίες των αρχών. Ο ηθοποιός ανφέρθηκε επίσης και στις δουλειές που είχε οι οποίες σταμάτησαν απότομα.

Σε είχα αφήσει σε… μαραθώνιο από τον «Γιούγκερμαν» στα γυρίσματα των «Άγριων Μελισσών» και σε βρίσκω σπίτι. Στηρίζεις κι εσύ το «Μένουμε σπίτι», έτσι;
Απόλυτα, γιατί έτσι οφείλουμε να κάνουμε όλοι, με την απίστευτα ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού. Δεν χάθηκε ο κόσμος να κάτσουμε σπίτι μας και να υπακούσουμε σε μια τόσο σοβαρή εντολή, που μόνο το καλό μας προασπίζει. Είναι δύσκολο να τον «μαντρώσεις» τον Έλληνα, αλλά τι να κάνουμε που δεν γίνεται αλλιώς; Μένουμε σπίτι και απολαμβάνουμε όσα δεν χαιρόμαστε μέσα στον «μαραθώνιό» μας, που λες κι εσύ. Μένω σπίτι με τη γυναίκα και τα παιδιά μου, κάνουμε καραόκε, παίζουμε επιτραπέζια. Το σκηνικό γύρω είναι άγριο, αλλά το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας. Και το χαιρόμαστε!

Πώς ένιωσες που έπεσε απότομα η αυλαία στον “Γιούγκερμαν” που έπαιζες στο θέατρο;
«Ήταν απότομο και άγριο, σαν βιασμός. Μετά από δύο χρόνια επιτυχίας δεν αποχαιρέτησα τον ήρωα που έπαιζα. Ελπίζω να προχωρήσει μια κουβέντα που έχουμε κάνει να ανέβει ξανά για λίγες βραδιές μέσα στο φθινόπωρο», είπε στην Real.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα λειτουργεί το πρωτόκολλο για τους κατ’ οίκον ασθενείς του κορωνοϊού

Μέτρα στήριξης για τον κορωνοϊό: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους εργαζόμενους - Έτσι θα πάρετε τα 800 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Τα «πήρε» με την κλειστή παραλία, κατήγγειλε... συνωμοσία και έσκισε την κλήση!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης