Η εφιαλτική νύχτα του Λιάγκα και της Σκορδά!

Η εφιαλτική νύχτα του Λιάγκα και της Σκορδά!

Μια όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε η μοίρα στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά αμέσως μετά την επιστροφή τους  από το Κιλκίς, όπου...

Η εφιαλτική νύχτα του Λιάγκα και της Σκορδά!

Μια όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε η μοίρα στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά αμέσως μετά την επιστροφή τους  από το Κιλκίς, όπου πέρασαν τις γιορτινές μέρες. Οι παρουσιαστές του «Πρωινού mou» λίγο πριν μπουν στο σπίτι τους, στο Παλαιό Φάληρο, αντίκρισαν μια φοβερή εικόνα... Το ασημί τους τζιπ,  μάρκας Lexus, να έχει γίνει στην κυριολεξία παρανάλωμα του πυρός.

Το σοκ τόσο για το Γιώργο όσο και για τη Φαίη ήταν φυσικά μεγάλο, αλλά, σύμφωνα με την «Espresso» το διάσημο ζευγάρι δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει το γεγονός. Λίγες ώρες όμως μετά το πρώτο σοκ και πριν βρεθεί στο πλατό του πρωινού του Mega, ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να καταγγείλει το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Παλαιού Φαλήρου και στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων. 

O παρουσιαστής ωστόσο προτίμησε να εμπιστευθεί το περιστατικό μόνο στους κοντινούς του ανθρώπους, μιας και η Φαίη βρίσκεται πια στον έκτο μηνα της εγκυμοσύνης της και δεν ήθελε να την ταράξει περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση, ισχυρίζεται ότι ούτε απειλητικά τηλεφωνήματα είχε δεχθεί, ούτε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αντιμετώπιζε.

Για το θέμα διενεργείται έρευνα από το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, που έφτασε αμέσως στο σημείο και άρχισε να ψάχνει έστω κάποιοι στοιχείο που θα έδινε φως στον εμπρησμό του τζιπ.

Τελικά, κάτω από το αυτοκίνητο βρέθηκε ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό, το οποίο ήδη έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας για να εξεταστεί.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης