Μαρία Μπεκατώρου: Δεν θα παρουσίαζα ποτέ το «Big Brother»

Μαρία Μπεκατώρου: Δεν θα παρουσίαζα ποτέ το «Big Brother»

«Δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν μου αρέσει αυτό το είδος τηλεόρασης. Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Και στο κάτω κάτω δεν είμαστε όλοι οι παρουσιαστές για όλα τα προγράμματα», είπε η παρουσιάστρια

Maria_Mpekatorou
Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μια από τις πιο σταθερές αξίες στην παρουσίαση και τα προγράμματα που παρουσιάζει σημειώνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Η ίδια πριν την πετυχημένη πρεμιέρα του «Υour Face Sounds Familiar» μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι δεν θα έκανε ποτέ στην τηλεόραση.

Θα ξαναέκανες πρωινό;
Δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή να κάνω πρωινό, γιατί πιεζόμουν όταν ερχόταν η ώρα του πάνελ. Δεν μου αρέσει να κρίνω κι ένιωθα άβολα όταν έπρεπε να σχολιάσουμε τις ζωές των άλλων. Πιστεύω ότι μου ταιριάζουν οι αμιγώς ψυχαγωγικές εκπομπές, γιατί θέλω να δίνω χαρά στον κόσμο.

Σε τι είδους εκπομπή δεν θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς τον εαυτό σου;
Δεν θα μπορούσα να παρουσιάσω ριάλιτι.

Αν, δηλαδή, ο ΣΚΑΪ σου έκανε μια δελεαστική πρόταση για να παρουσιάσεις το «Big Brother», θα την απέρριπτες;
Δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν μου αρέσει αυτό το είδος τηλεόρασης. Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω τώρα τόσο με το «Your Face Sounds Familiar» όσο και με το «Still Standing». Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Και στο κάτω κάτω δεν είμαστε όλοι οι παρουσιαστές για όλα τα προγράμματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης