Κλέων Γρηγοριάδης για Αλέξη Γεωργούλη: Δεν το κάνει για τα χρήματα, αλλά για να μην ξεχαστεί από το κοινό

Κλέων Γρηγοριάδης για Αλέξη Γεωργούλη: Δεν το κάνει για τα χρήματα, αλλά για να μην ξεχαστεί από το κοινό

«Η αμοιβή ενός ευρωβουλευτή είναι πολύ μεγάλη για να ασχολείται με τα ψίχουλα που θα εισπράξει από το Your Face Sounds Familiar», είπε ο ηθοποιός στηρίζοντας τον συνάδελφό του

Kleon_Grigoriadis
Ο Κλέων Γρηγοριάδης βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Αξύριστα Πηγούνια» και οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για την απόφαση του Αλέξη Γεωργούλη να βρεθεί εκ νέου στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar».

«Ο κύριος Γεωργούλης, όπως εγώ και οποιοσδήποτε βουλευτής των 300 ή των υπολοίπων που είναι στο ευρωκοινοβούλιο, δικαιούται να κάνει μια εργασία. Είναι φως φανάρι και μόνο αφελής θα πίστευε ότι το κάνει για τα χρήματα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κλέων Γρηγοριάδης και συνέχισε: «Είναι αστείος ο συσχετισμός δεδομένου ότι είναι προφανές πως κάποιος το κάνει κυρίως από καλλιτεχνικό άγχος. Να μη μείνει άπραγος καλλιτεχνικά και να μην αποκοπεί από τα πράγματα. Υπάρχει το άγχος να μην ξεχαστεί από το κοινό» πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός και βουλευτής με το κίνημα του Γιάνη Βαρουφάκη, Μέρα 25.

Σχετικά με την αμοιβή ενός ευρωβουλευτή και την αντίστοιχη ενός κριτή σε τάλεντ σόου, ο Κλέων Γρηγοριάδης σχολίασε με χαμόγελο πως «η αμοιβή ενός ευρωβουλευτή είναι πολύ μεγάλη για να ασχολείται με τα ψίχουλα που θα εισπράξει από το Your Face Sounds Familiar».

Αξίζει να σημειωθεί πως από την εκλογή του και έπειτα, σαν βουλευτής, ο Κλέων Γρηγοριάδης επέλεξε να μην βρίσκεται στην θεατρική παράσταση την οποία και παρακολούθησε προκειμένου να ρίξει εξ ολοκλήρου το βάρος του στο νέο του ρόλο εντός του κοινοβουλίου.

Κλέων Γρηγοριάδης: "Μόνο αφελής θα πίστευε ότι ο Γεωργούλης θα είναι στο YFSF για τα χρήματα"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης