Ατύχημα για τον Γιάννη Βούρο - Η φωτογραφία από το νοσοκομείο

Ατύχημα για τον Γιάννη Βούρο - Η φωτογραφία από το νοσοκομείο

Δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία με το πόδι του στον γύψο

29af9dcbc616c06483b3fa2ae98061cc
Από δοκιμασίες περνά ο Γιάννης Βούρος. Ο γνωστός ηθοποιός και δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, λίγες μέρες αφότου έπεσε θύμα κλοπής έξω από το θέατρο στο οποίο πρωταγωνιστεί, βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το filadelfia-xalkidona.gr, το μεσημέρι της Πέμπτης, γύρισε το πόδι του, ενώ περπατούσε στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Το βράδυ και έπειτα από έντονους πόνους πήγε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ζημιά στο μετατάρσιο και του τοποθετήθηκε γύψος.

Ο ίδιος, ως λάτρης των social media, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία με το πόδι του στον γύψο ενώ το περιποιούνταν οι γιατροί, ανακοινώνοντας στη λεζάντα που την συνόδευε ότι η θεατρική παράσταση «Σπασμένο γυαλί» ολοκληρώνει πρόωρα τον κύκλο της.

«Τελικά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κάποια στιγμή στα χέρια του μάγου Νίκου Σούρα θα πέσουμε. Πέρα από τα “ευχαριστώ” προς αυτόν, οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τους δημότες μας της Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας καθώς για λίγες ημέρες θα είμαι σχετικά δυσεύρετος αλλά και από τους θεατές της θεατρικής παράστασης “Σπασμένο γυαλί” καθώς οι παραστάσεις μετά μεγάλης μου λύπης είναι αυτονόητο ότι ματαιώνονται. Εις το επανιδείν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Βουρος-Γιαννης-ποδι-τραυματιας-facebook-691x1200
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης