Μετά το Μαγκάβα Τουτ που έγινε challenge, ο Νίκος Κοκλώνης επέστρεψε με νέο ντουέτο έκπληξη!

Μετά το Μαγκάβα Τουτ που έγινε challenge, ο Νίκος Κοκλώνης επέστρεψε με νέο ντουέτο έκπληξη!

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε την αρχή το καλοκαίρι που μας πέρασε με ένα remake στο «Μαγκάβα Τουτ» που είχε ερμηνεύσει για πρώτη φορά στο άλμπουμ Τραύμα η Άννα Βίσση.

church
Το βίντεο κλιπ του τραγουδιστικού ντουέτου του Νίκου Κοκλώνη με την Χριστίνα Παππά γυρίστηκε στη Μύκονο και έγινε trend-με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της εκπομπής της Happy Day να το κάνουν... #magavatoutchallenge και το διαδίκτυο να παίρνει φωτιά.

Η συνέχεια ήρθε πριν από λίγες μέρες με μια νέα διασκευή ενός αγαπημένου ντουέτου του Ελληνικού πενταγράμμου. Το «Καίγομαι» που πρωτοτραγούδησε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος με την Κωνσταντίνα ερμήνευσαν σε ένα ανατρεπτικό remake o Νίκος Κοκλώνης μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη, γυρίζοντας και το αντίστοιχο βίντεο κλιπ στον ίδιο χώρο που είχε γυριστεί και το πρωτότυπο.

Ο χώρος του Πύργου της Δούκισσας της Πλακεντίας στην Πεντέλη δονήθηκε και πάλι στους ρυθμούς του «Καίγομαι», που είπαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο και με πολύ κέφι ο Νίκος και η Κατερίνα.

Τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ έκανε ο Κώστας Καπετανίδης με πολυμελές καστ. Στο γύρισμα συμμετείχαν 4 χορεύτριες flamengo και 2 κανταδόροι, ενώ υπήρξε μια σκηνή με άλογο που πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα καθώς ο Νίκος Κοκλώνης κάνει εδώ και πολλά χρόνια ιππασία.

Νίκος Κοκλώνης & Κατερίνα Ζαρίφη - Καίγομαι | Nikos Koklonis & Katerina Zarifi - Kaigomai (Official)


tourism
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης