Αποστολία Ζώη: «Αι σιχτίρ 2018! Να φύγεις και να μην ξανάρθεις»

Αποστολία Ζώη: «Αι σιχτίρ 2018! Να φύγεις και να μην ξανάρθεις»

Δεν ήταν καλή χρονιά για τη τραγουδίστρια 

Apostolia_Zoi
Το δικό της μήνυμα έστειλε η Αποστολία Ζώη μέσω των social media για τη χρονιά που έφυγε. Έτσι λοιπόν, λίγο πριν εκπνεύσει ο χρόνος ανέβασε φωτογραφία της στο instagram, την οποία συνόδευσε με ένα δυνατό μήνυμα.


«Αι σιχτίρ 2018… Μετράω τα δευτερόλεπτα να φύγεις και να μην ξανάρθεις. Με στεναχώρησες, με κλόνισες, μου στέρησες τον πατέρα μου,με αποδιοργάνωσες, με έκλεισες στο σπίτι μου. Δε λέω, όλα μαθήματα είναι και σε πάνε παρακάτω αλλά ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ !! Υ.Γ. Βρήκα που αφιερώνω το «Μου ‘χεις καταστρέψει τη ζωή»!! Με αγάπη στο 2018!! #ΟΥΦ #ΤαΕιπαΚαιΗσυχασα#ΖητωΟιΝεεςΑρχες #Επιτελους2019 #ΚαληΧρονια», εγραψε.


Δείτε την ανάρτησή της:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αι σιχτίρ 2018..Μετράω τα δευτερόλεπτα να φύγεις και να μην ξανάρθεις.Με στεναχώρησες,με κλονισες,μου στέρησες τον πατέρα μου,με αποδιοργάνωσες,με έκλεισες στο σπίτι μου.Δε λέω ,όλα μαθήματα ειναι και σε πάνε παρακάτω αλλά ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ !! Υ.Γ. Βρηκα που αφιερώνω το "Μου'χεις καταστρέψει τη ζωη"!! Με αγάπη στο 2018!! __________________________________________________ #ΟΥΦ #ΤαΕιπαΚαιΗσυχασα #ΖητωΟιΝεεςΑρχες #Επιτελους2019 #ΚαληΧρονια

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης