Ξανθή Τζερεφού: Ήμουν 47 κιλά, δεν μου άρεσα και αποφάσισα να αποκτήσω καμπύλες

Ξανθή Τζερεφού: Ήμουν 47 κιλά, δεν μου άρεσα και αποφάσισα να αποκτήσω καμπύλες

«Ήμουν πάρα πολύ αδύνατη! Δεν μου άρεσε το σώμα μου, δεν ένιωθα άνετα και αποφάσισα να πάρω κιλά», αποκάλυψε η Ξανθή Τζερεφού που επιθυμεί να κάνει καριέρα plus size μοντέλου μέσα από το Greece’s Next Top Model

Xanthi_Tzerefou
Είναι και αυτό μια άποψη και κάθε άποψη είναι σεβαστή. Η Ξανθή Τζερεφού είναι το plus size μοντέλο που έχει ξεχωρίσει στο Greece’s Next Top Model και αποκάλυψε πως πριν από καιρό ζύγιζε μόλις 47 κιλά. Η 20χρονη κοκκινομάλλα, από την αρχή που μπήκε στο ριάλιτι μόδας, κατάφερε να γίνει αγαπητή τόσο στους κριτές όσο και στο κοινό. Μάλιστα η πορεία της στο GNTM είναι διαρκώς ανοδική.

Με αφορμή το μπούλινγκ που δέχτηκε από συμπαίκτριες της για τα κιλά της η Ξανθούλα όπως την αποκαλούν στο παιχνίδι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και αποκάλυψε πώς δεν ήταν πάντα. Μάλιστα είπε πώς ξύπνησε ένα πρωί και πήρε την απόφαση να αλλάξει την εικόνα της.

«Ήμουν πάρα πολύ αδύνατη! Δεν μου άρεσε το σώμα μου, δεν ένιωθα άνετα και αποφάσισα να πάρω κιλά. Ήθελα να δω μια άλλη εκδοχή του εαυτού μου, να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτό έκανα. Ήμουν 47 κιλά. Ξύπνησα ένα πρωί, με είδα στον καθρέφτη και είπα «όχι! Θα πάρω βάρος, θα αποκτήσω καμπύλες, θα αποκτήσω πιο πολύ αυτοπεποίθηση», δεν ήξερα ότι θα μου πηγαίνει, αλλά είναι κιλά. Μπορείς να πάρεις και μπορείς να χάσεις είναι κιλά! Δεν καταλαβαίνω γιατί άλλα κορίτσια το κάνουν τόσο μεγάλο θέμα. Εγώ θεωρώ ότι εξελίχτηκα μέσα από αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Ξανθή Τζερεφού: Η αποκάλυψη για τα κιλά που πήρε και τη νέα της εικόνα

Η οντισιόν της Ξανθής Τζερεφού

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κριτές μόλις ζήτησαν από την κοκκινομάλα Ξανθή Τζερεφού να ποζάρει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης