Ιωάννα Μαλέσκου: Στη συνείδησή μου από παιδί υπήρχαν δύο παρουσιάστριες, η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη

Ιωάννα Μαλέσκου: Στη συνείδησή μου από παιδί υπήρχαν δύο παρουσιάστριες, η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη

Δεν ήταν αγαπημένη συνήθεια της οικογένειάς μου η τηλεόραση όταν ήμασταν μικρά, σχολίασε η παρουσιάστρια

maleskou_274
Λίγο πριν πραγματοποιήσει την τηλεοπτική της επιστροφή με το νέο ριάλιτι που θα παρουσιάσει, η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε μια συνέντευξη, όπου μίλησε για τα επικριτικά σχόλια και τις συμβουλές που έχει δεχθεί μέχρι σήμερα, αλλά και τις παρουσιάστριες που θαύμαζε όταν ήταν παιδί. 

Για τα αρνητικά σχόλια, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε στη συνέντευξή της στο «Secret»: «Όλα μέσα στη ζωή είναι. Έχω αποδεχθεί πια ότι δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Επιπλέον, είναι και ακόμα ένας λόγος να θες να γίνεις καλύτερος. Να δείξεις στον εαυτό σου ότι εξελίσσεσαι – αν όχι να αποδείξεις σε κάποιους ότι έπεσαν έξω στην εκτίμηση τους για σένα».

Σε ερώτηση για το ποια ήταν η αγαπημένη της παρουσιάστρια όταν ήταν μικρή, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Δεν ήταν αγαπημένη συνήθεια της οικογένειας μου η τηλεόραση όταν ήμασταν μικρά (σ.σ. τα αδέλφια μου και εγώ). Ποιος θα φανταζόταν ότι θα γινόταν plot twist μελλοντικά και θα ασχολούμουν επαγγελματικά με την τηλεόραση; Στη συνείδηση μου, από παιδί, υπήρχαν δύο παρουσιάστριες: Ρούλα Κορομηλά και μετέπειτα Ελένη Μενεγάκη».

Για τη συμβουλή που κρατάει μαζί της μέχρι σήμερα, η παρουσιάστρια δήλωσε: «"Χαιρέτα καβαλάρης, για να σε χαιρετούν όταν ξεπεζέψεις". Αυτό είναι τρόπος ζωής μου, δεν είναι απλώς συμβουλή που κουβαλάω μέσα μου. Και μόνο σε καλό μού έχει βγει. Να είμαι προσγειωμένη και να σέβομαι. Ο χρόνος επιστρέφει συμπεριφορές. Κι εγώ έχω υπομονή και πίστη».

Ειδήσεις σήμερα:

Πάρις Χίλτον: Ποζάρει γυμνή φορώντας μόνο τα αξεσουάρ της

ΗΠΑ: Η πιθανή αντιπρόεδρος του Τραμπ υπερασπίζεται τη θανάτωση σκύλου διά πυροβολισμού

Σκρέκας: Οι πρώτες ενδείξεις μας κάνουν να νιώθουμε αισιοδοξία για πιθανά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης