Κατερίνα Καινούργιου: Κάνει διακοπές στο αγαπημένο της νησί

Κατερίνα Καινούργιου: Κάνει διακοπές στο αγαπημένο της νησί

Το πρόγραμμα της Κατερίνας Καινούργιου έχει πολλά ταξίδια, βουτιές, βόλτες, ηλιοθεραπεία και φυσικά χαλάρωση

Katerina_Kainourgiou
Η Κατερίνα Καινούργιου γεμίζει τις μπαταρίες ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Η παρουσιάστρια αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της «Φτιάξε καφέ να στα πω» γέμισε τις βαλίτσες της με μαγιό και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές εξορμήσεις.

Η όμορφη Κατερίνα αφού απόλαυσε ολιγοήμερες διακοπές στο αγαπημένο της νησί, την Μύκονο αλλά έκανε και ένα μικρό ταξίδι ως το Monte Carlo, επέστρεψε για λίγο στην Αθήνα.
Αυτές τις ημέρες, η Κατερίνα απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα της Σύρου. Η ξανθιά παρουσιάστρια δεν σταματά τις βόλτες στα σοκάκια του κυκλαδίτικου νησιού και χαλαρώνει όσο μπορεί, λίγο πριν επιστρέψει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα την επόμενη σεζόν. Η Κατερίνα Καινούργιου πρόκειται να παρουσιάσει το πρωινό του Epsilon.

Οι αναρτήσεις της από τη Σύρο

Υπέροχη Σύρος ... ~όσες φορές κι αν σε αρνήθηκαν ή κι αν αρνήθηκες, ένα άσπρο σπίτι πάνω στο λόφο ζητάει τη ματιά σου, ένα παιδί βρέχει τα πόδια του στη θάλασσα χαμογελώντας, ένα πουλί τη νύχτα τραγουδάει και για σένα. Λοιπόν, ας αναβάλουμε και πάλι˙ ας ενθρονίσουμε αυτή τη μικρή πεταλούδα στο ραγισμένο τζάμι...~ Γιάννης Ρίτσος, Υπολογισμένη αναβολή #greece #syrosisland #summeringreece #islandlife total look: @peplos_shop sandals: @nakshoes Ποσο όμορφοι στίχοι ...πόση ομορφιά σ αυτό το νησί ..🐬

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις

Let’s get lost .... #summer2018 #meandmythoughts #summeringreece #syrosisland #inaseaofpeoplemyeyeswillalwayssearchforyou Καλό βράδυ...💫

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης