Ζευγάρι με νεαρό επιχειρηματία η Κατερίνα Καινούργιου

Ζευγάρι με νεαρό επιχειρηματία η Κατερίνα Καινούργιου

Το προφίλ του νέου συντρόφου της Κατερίνας σκιαγράφησαν σήμερα σε γνωστή εκπομπή 

219317
Πριν λίγες ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στους δημοσιογράφους πως πια δεν είναι μόνη της. Όμως, όπως δήλωσε αμέσως μετά,  θέλουν η προσωπική τους ζωή να μείνει μακριά από τις κάμερες για να προστατέψουν τη σχέση τους.

«Κι εγώ έχω αγόρι, δεν σημαίνει κάτι αυτό. Έχω αγόρι. Θα έπρεπε να το ξέρουν όλοι; Κρυφό το έχουμε, δεν θέλουμε να το μάθει κανείς», είχε πει χαρακτηριστικά.


Το προφίλ του νέου συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου σκιαγράφησαν σήμερα στο Happy Day. Μετά από ένα βίντεο με τις δηλώσεις της παρουσιάστριας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Φλορίντα Πετρουτσέλι προέβησαν σε αποκαλύψεις.

«Δεν θα πούμε όνομα, αλλά ο σύντροφος της είναι ένας νέος, ωραίος επιχειρηματίας. Είναι λίγους μήνες μαζί», είπε η Φλορίντα, με την Σταματίνα να συνεχίζει: «τον ξέρω και είναι πολύ κάλο παιδί, αν ισχύει. Είναι πίσω από ένα μεγάλο brand ελληνικής εταιρείας με ρούχα, όπου δραστηριοποιείται κιόλας. Είναι ωραίο παιδί και νέο παιδί. Πιτσιρικάς. Δηλαδή 37-40. Δεν λέω επώνυμο, γιατί δεν ξέρω αν ισχύει».



Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν:


Κλείσιμο



Φωτογραφία:  Studio Panoulis
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης