Κώστας Λεφάκης: «Γνωρίζω τον θάνατό μου»

Κώστας Λεφάκης: «Γνωρίζω τον θάνατό μου»

Υποστήριξε πως με την αστρολογία μπορεί να προβλέψει διάφορα πράγματα, ανάμεσα στα οποία είναι και ο... θάνατος 

Κώστας Λεφάκης: «Γνωρίζω τον θάνατό μου»
Ο γνωστός αστρολόγος Kώστας Λεφάκης, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του Alpha «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» υποστήριξε πως εξαιτίας της ιδιότητας του μπορεί να προβλέψει διάφορα πράγματα, ανάμεσα στα οποία είναι και ο... θάνατός του.

Μάλιστα, δήλωσε πως μπορεί να υπολογίσει πότε και με ποιον τρόπο θα συμβεί το... μοιραίο. «Ένας αστρολόγος εάν είναι γνώστης της γεωμετρίας του Πυθαγόρα και γνωρίζει πολύ καλά τα μαθηματικά και κάνει μια σύνθετη σκέψη υπολογισμού, μπορεί να βρει τη χρονική στιγμή που ένας συμπολίτης μας φεύγει από τη ζωή. Έχω πει σε ανθρώπους που ήθελαν να τους εκμεταλλευτούν, ότι «κοιτάξτε, φεύγετε, ετοιμαστείτε για αυτό το ταξίδι» και για αυτό έγινα μισητός» είπε ο Κώστας Λεφάκης ενώ πρόσθεσε όταν ρωτήθηκε για το εάν γνωρίζει πότε εκείνος θα πεθάνει:

«Ναι τον γνωρίζω γενικότερα (τον θάνατο). Η εσωτερική εξέλιξη παίζει ρόλο. Εγώ αγαπώ τη ζωή και ακόμα και αν μου έλεγαν ότι αύριο βράδυ θα με εκτελούσαν, δεν έχω έκπληξη. Θα φροντίσω μέχρι την ώρα που θα εκτελεστώ να περάσω ήρεμα και καλά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης