Νίκος Παπαναστασίου: Μίλησε για το θάνατο της 23χρονης κόρης του

Νίκος Παπαναστασίου: Μίλησε για το θάνατο της 23χρονης κόρης του

«Πήρε, δυστυχώς, όλη τη σακούλα με τα χάπια που μας είχε δώσει ο γιατρός για την πάθησή της»

Νίκος Παπαναστασίου: Μίλησε για το θάνατο της 23χρονης κόρης του
Στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» βρέθηκε χθες ο ηθοποιός Νίκος Παπαναστασίου ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ξαφνικό χαμό της κόρης του σε ηλικία 23 ετών!

«Πήρε, δυστυχώς, όλη τη σακούλα με τα χάπια που μας είχε δώσει ο γιατρός για την πάθησή της (βουλιμία). Κατά τις δώδεκα και μισή τη νύχτα, η πρώην σύζυγός μου άκουσε ένα θόρυβο. Άκουσαν να πέφτει η Εύα και όταν μπήκαν την είδαν να σπαρταράει στο πάτωμα. Η Εύα πήγε στο δωμάτιό της στις πέντε το απόγευμα και άρχισε την “τελετή”. Πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών και δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό η πρώην σύζυγός μου που ήταν στο διπλανό δωμάτιο και διάβαζε το μικρό μας γιο. Σκεφτείτε πόση ώρα πάλευε ο οργανισμός της. Όταν με φωνάξανε και πήγα στο σπίτι, μετά από δέκα λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο. Τέσσερις ώρες στο Ασκληπιείο Βούλας βρίσκονταν από πάνω της δεκαπέντε γιατροί. Αν την προλαβαίναμε στην αρχή, θα της κάναμε μια πλύση στομάχου και θα σωνόταν το κορίτσι μας. Πήγε η κορούλα μου τσάμπα και βερεσέ». Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε μιλήσει και το 2011 στο περιοδικό Ciao για την τραγωδία.



 Η συγκίνηση και η αμηχανία ήταν εμφανής στο πλατό, ενώ ο ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων: «Είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Δεν υπάρχει χειρότερο».
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης