Μόνο 6,2% του νεανικού κοινού και 12% του συνόλου είδαν τον Τσίπρα

Μόνο 6,2% του νεανικού κοινού και 12% του συνόλου είδαν τον Τσίπρα

Χαμηλή τηλεθέαση για τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΙ

Μόνο 6,2% του νεανικού κοινού και 12% του συνόλου είδαν τον Τσίπρα
Πολιτική βραδιά ήταν η Δευτέρα.

 Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε καλεσμένος στον ΣΚΑΙ και μίλησε με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του σταθμού του Φαλήρου, Σία Κοσσιώνη - στο πλαίσιο του οποίου έγινε η συνέντευξη - για την φλέγουσα πολιτική επικαιρότητα. Ωστόσο, το ραβασάκι της AGB, την Τρίτη, έδειξε ότι η συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Πιο αναλυτικά, ο ΣΚΑΙ από τις 22:00 μέχρι και τις 23:20 συγκέντρωσε 6,2% στο 15-44 και 12% στο σύνολο.

Στο βραδινό τηλεοπτικό «μενού», ο αρχηγός του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη, ενώ στην εκπομπή «Ενικός» του Νίκου Χατζηνικολάου η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα με καλεσμένους την Λιάνα Κανέλλη και τον Γιάννη Μηλιό.

Τι έδειξαν για τις εκπομπές αυτές τα μηχανάκια της AGB; Το Star και το Νίκο Χατζηνικολάου παρακολούθησε το 15% του συνόλου και το 5,9% του δυναμικού κοινού 15 -44, ενώ το μεγάλο κανάλι με καλεσμένο τον Σταύρο Θεοδωράκη συγκέντρωσε 9,6% στο σύνολο και 5,4% στο δυναμικό κοινό.


Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης