Μαρία Ηλιάκη: Δεν είμαι ούτε σνομπ ούτε ξινή

Μαρία Ηλιάκη: Δεν είμαι ούτε σνομπ ούτε ξινή

Η Κατερίνα Καινούργιου, ο Σκάι, ο Νίκος Μουτσινάς και η αποχώρηση από το κανάλι της Κάντζας 

Μαρία Ηλιάκη: Δεν είμαι ούτε σνομπ ούτε ξινή
Kαλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 τόσο για την συμμετοχή της στο Dancing With The Stars όσο και για την εκπομπή «Αυτά Είναι» που παρουσιάζει με τον Μάκη Πουνέντη στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. 

«Είναι πολλές οι ώρες προπόνησης. Κάνω δύο ώρες το πρωί και άλλες 3 το βράδυ. Έχω χάσει ήδη δυο- τρία κιλά. Είχα λίγο ελεύθερο χρόνο και είπα να τον γεμίσω. Δεν φανταζόμουν ότι θα γεμίσει τόσο πολύ, δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα πια. Εγώ δεν ήξερα αν θα μπορούσα να το κάνω. Είπα “γιατί να μη μάθω να χορεύω;” και έτσι πήγα», είπε για το σόου χορού του ΑΝΤ1. 
 
Ακόμη δήλωσε για τη σχέση που έχει με τους υπόλοιπους παίκτες του σόου: «Γελούσα πολύ με τον Τριαντάφυλλο, στεναχωρήθηκα που έφυγε. Έχει πολύ χιούμορ η Μορφούλα Ντώνα κι ας μην της φαίνεται. Με την Κάρτσωνα γελάω πολύ επίσης, αλλά και η Θάλεια Προκοπίου... Δεν της το 'χα, πολύ γέλιο!»
 
«Γιατί με λένε ξινή»

Κλείσιμο
Η Μαρία Ηλιάκη ακόμη σχολίασε και τον χαρακτηρισμό «ξινή» που κάποιοι της έχουν δώσει και είπε: «Μου το έχουν πει κι άλλοι... Γιατί να με χαρακτηρίσει κάποιος “ξινή”; Επειδή δεν μου αρέσει να μιλάω με όλο τον κόσμο, να κάνω δημόσιες σχέσεις και είναι είμαι “χαχαχά-χουχουχού”; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Ούτε σνομπ είμαι, ούτε ξινή. Με έχει κουράσει και λίγο αυτός ο χαρακτηρισμός. Είναι και λίγο υπερβολικό. Δεν έχω πειράξει άνθρωπο, με όποιον από τους συνεργάτες μου κι αν μιλήσεις δεν νομίζω ότι θα σου πει άσχημα πράγματα για μένα. Οπότε, γιατί;»
 
Κατά την διάρκεια της συνέντευξής της δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην Κατερίνα Καινούργιου και είπε: «Ούτε η Κατερίνα θα σου πει άσχημα πράγματα για μένα. Δεν νομίζω πως μιλάει άσχημα για μένα. Ούτε εγώ μιλάω άσχημα για αυτήν. Έχει γίνει μια παρεξήγηση.  Στη δική σου εκπομπή, Γιώργο, έβαλα μια τελεία και μου είπες “μπράβο”. Δεν θα την ανοίξω πάλι την τελεία αυτή. Δεν μιλάμε, έχουμε καιρό να μιλήσουμε. Αυτό για το πάρτι είναι αστείο, είναι για νηπιαγωγείο. Θα ήμασταν 15χρονα... Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να απαντήσω αν την είχα καλέσει ή όχι. Σαφέστατα αν βρεθούμε έξω θα μιλήσουμε. Υπάρχει μια ψύχρα αναμέσά μας που νομίζω ότι είναι μια παρεξήγηση χαζή. Νομίζω με την πρώτη ευκαιρία θα τα πούμε. Μπορεί και να την πάρω ένα τηλέφωνο κάποια στιγμή, αλλά ίσως με όλο αυτό που ζω τους τελευταίους μήνες μπορεί και να το αμέλησα»
 
Τι είπε όμως για την εκπομπή «Αυτά Είναι» του Σκάι: «Είναι δύσκολο να περάσω πιο καλά από όσο περνούσα στο “Δέστε Τους”. Ήταν μια εκπομπή πέντε χρόνων... Περνάω καλά γιατί είναι κάτι τελείως καινούριο, είναι μια πρόκληση για μένα, επειδή είμαστε σε ένα κανάλι τελείως ενημερωτικό και τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Είναι ένα κανάλι που δύσκολα θα γυρίσει ο τηλεθεατής για να δει μια ψυχαγωγική εκπομπή. Οπότε για μένα το να βλέπω τα νούμερα κάθε μέρα λίγο και πιο πάνω είναι άθλος»
 
Είναι γνωστό πως η Μαρία Ηλιάκη και ο Νίκος Μουτσινάς διατηρούν φιλικές σχέσεις της λείπει όμως τώρα που οι επαγγελματικοί τους δρόμοι χώρισαν; «Δεν μου λείπει, επειδή τον βλέπω πολύ περισσότερο πια. Δεν ξέρω αν μου λείπει από την εκπομπή... Με τον Νίκο έχουμε μια σχέση πολύ οικογενειακή. Έχουμε ζήσει 15 χρόνια μαζί, θανάτους, μπουζούκια, καλές στιγμές, κακές στιγμές. Του έχω αλλάξει γάζες, τον έχω γηροκομήσει... Εντάξει, κάποιες στιγμές μου λείπει, αλλά δεν τον συγκρίνω με τον Μάκη. Καμία σχέση! Είναι μια άλλη σχέση. Ο Μάκης έχει άλλο χιούμορ, είναι δύο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι. Έχει τελείως άλλο χιούμορ, αλλά έχει κι αυτός πολύ έξυπνη ατάκα».
 
Aκόμη εξήγησε:  «Οι συνθήκες ήταν τέτοιες στον Alpha που έπρεπε να φύγω. Από τον Alpha φυσικά και μου έγινε πρόταση, αλλά αποφάσισα να φύγω. Μου είχε γίνει πρόταση να μείνω στο απογευματινό. Έγιναν πολλές συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες με διευθυντές. Δεν θέλω να τις δημοσιοποιήσω. Ηταν κάποιες λεπτομέρειες που με έκαναν να πάρω την απόφαση να φύγω. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν θέμα χρημάτων. Δεν θα τα χάλαγα ποτέ με τον Alpha για χρήματα. Οι άνθρωποι εκεί μού έχουν φερθεί όλα αυτά τα χρόνια πολύ όμορφα. Αισθάνθηκα μέσα μου “Τώρα πρέπει να φύγεις. Μπορεί και να ξαναγυρίσεις, αλλά τώρα πρέπει να φύγεις”»
 
Όσον αφορά την προσωπική της ζωή η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε: «Εντάξει, κάτι γίνεται. Δεν είναι μόνο ο χορός που με έχει κάνει έτσι, κάποιος άλλος δουλεύει για μένα. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ ρομαντικός. Κάθε σχέση που κάνω θέλω να έχει προοπτική, άσχετα αν στην πορεία χαλάει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης