Τσαπανίδου: Η μεγαλύτερη ελευθερία είναι όλα σου τα υπάρχοντα να βρίσκονται μέσα στην ψυχή σου

Τσαπανίδου: Η μεγαλύτερη ελευθερία είναι όλα σου τα υπάρχοντα να βρίσκονται μέσα στην ψυχή σου

«Όσοι είχαν επενδύσει στο φαίνεσθαι, στα σπίτια και τα αυτοκίνητα, είναι αυτοί που τώρα υποφέρουν και δεν μπορούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα»

Τσαπανίδου: Η μεγαλύτερη ελευθερία είναι όλα σου τα υπάρχοντα να βρίσκονται μέσα στην ψυχή σου
Για το ντύσιμό της, αλλά και τις κόρες της μίλησε η Πόπη Τσαπανίδου σε γυναικείο περιοδικό.

«Μου αρέσουν οι λιτές γραμμές, τα μονόχρωμα υφάσματα. Αγαπώ τα τακούνια και τα μποτάκια. Δεν μ'αρέσουν τα αέρινα, τα πολύ θηλυκά ρούχα. Δεν μ'αρέσουν τα δυνατά εμπριμέ, δεν μ'αρέσει να αποσπάται η προσοχή στα σχέδια. Δεν είμαι ο τύπους που θα βγω βόλτα για ψώνια, σκέφτομαι πρακτικά. Προτιμώ, από τα ρούχα που θα μου φέρει ο στιλίστας μου για την εκπομπή να επιλέξω και για την προσωπική μου ζωή», είπε η δημοσιογράφος στο περιοδικό
 «Votre Beaute» για το τι προσέχει στο ντύσιμό της.

Κλείσιμο
Όσο για το με ποιές αρχές μεγάλωσε τις κόρες της; «Τους έλεγα πάντα πως τα υλικά αγαθά μπορεί και να χαθούν. Αυτό που δεν χάνεται ποτέ είναι ό,τι βάζουμε στην καρδιά και το μυαλό μας. Επέμενα πολύ στο να κάνουν καλές σπουδές, να πάνε σε καλά πανεπιστήμια, να μάθουν ξένες γλώσσες, να γίνουν καλοί άνθρωποι. Η ζωή και η εποχή, δυστυχώς, απέδειξαν πόσο δίκιο είχα. Περιουσίες χάθηκαν σε μια νύχτα, καριέρες καταστράφηκαν. Όσοι, όμως, είχαν δουλέψει την καρδιά και το μυαλό τους, τώρα ξαναβάζουν τον εαυτό τους στη μετά-την-κρίση ζωή χωρίς γκρίνιες, έτοιμοι να παλέψουν ξανά. Όσοι είχαν επενδύσει στο φαίνεσθαι, στα σπίτια και τα αυτοκίνητα, είναι αυτοί που τώρα υποφέρουν και δεν μπορούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Για μένα η μεγαλύτερη ελευθερία είναι όλα σου τα υπάρχοντα να βρίσκονται μέσα στην ψυχή και το μυαλό σου», δήλωσε η Πόπη Τσαπανίδου.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης