Η Μαριέττα Χρουσαλά μας δείχνει την κοιλίτσα της!

Η Μαριέττα Χρουσαλά μας δείχνει την κοιλίτσα της!

Η κοιλίτσα της πρώην παρουσιάστριας δε φαίνεται να έχει μεγαλώσει και τόσο πολύ, μιας και έχει πάρει μόλις 4 κιλά και 300 γραμμάρια, παρόλο που διανύει τον έκτο μήνα εγκυμοσύνης!

Euro Cup: Πέρασε ο Άρης, έχασε ο Πανελλήνιος
Η Μαριέττα Χρουσαλά μας δείχνει την κοιλίτσα της!
Την πρώτη της φωτογράφηση σε προχωρημένη εγκυμοσύνη έκανε η Μαριέττα Χρουσαλά και μίλησε στο περιοδικό “ΟΚ!”. Η κοιλίτσα της πρώην παρουσιάστριας δε φαίνεται να έχει μεγαλώσει και τόσο πολύ, μιας και έχει πάρει μόλις 4 κιλά και 300 γραμμάρια, παρόλο που διανύει τον έκτο μήνα εγκυμοσύνης!

Εκτός, όμως, από τον ερχομό του μωρού της, μίλησε και για το σύζυγό της: «Ο Λέων θα είναι καταπληκτικός μπαμπάς! Το είχα δει και το είχα αισθανθεί από την αρχή της σχέσης μας».

Κλείσιμο
Ενώ σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, σχολίασε: «Δεν το έχω σκεφτεί να επιστρέψω. Έτσι και αλλιώς, δεν ήμουν από τις γυναίκες που τους απασχολούσε ντε και καλά να κάνουν κάτι στην τηλεόραση, ούτε κοιμόμουν και ξυπνούσα με τη σκέψη τι εκπομπή θα παρουσιάσω. Μου αρέσει να χαζεύω τηλεόραση, να ενημερώνομαι, να ψυχαγωγούμαι, αλλά είναι άλλες οι προτεραιότητές μου πια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης