Φωτογραφικά κλικ από την πολυπλατινένια απονομή του Νίκου Βέρτη!

Φωτογραφικά κλικ από την πολυπλατινένια απονομή του Νίκου Βέρτη!

Πολυπλατινένια έγινε η τελευταία προσωπική δουλειά του Νίκου Βέρτη με τίτλο «Είμαι μαζί σου»...

Φωτογραφικά κλικ από την πολυπλατινένια απονομή του Νίκου Βέρτη!
Πολυπλατινένια έγινε η τελευταία προσωπική δουλειά του Νίκου Βέρτη με τίτλο «Είμαι μαζί σου» και ο καλλιτέχνης μαζί με φίλους, συνεργάτες, θαυμαστές αλλά και την οικογένειά του που τον ακολουθεί σχεδόν σε κάθε επαγγελματικό του βήμα, γιόρτασε την τεράστια επιτυχία του, μέσα σε ημέρες κρίσης, στο εστιατόριο «Διόνυσος» με φόντο τη φωτισμένη Ακρόπολη.

Ντυμμένος κυριολεκτικά στην πένα με ένα εκθαμβωτικό μπλε slimfit κοστούμι, θαλασσί πουκάμισο και μπορντώ λουστρινένια παπούτσια που έκαναν τη διαφορά στο σύνολο μαζί με ασορτί ζώνη, χαμογελαστός και ευδιάθετος υποδέχτηκε όσους τον τίμησαν σε αυτή τη σημαντική βραδιά της ζωής του, δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με κανέναν και μάλιστα τραγούδησε τα πιο αισθαντικά κομμάτια του υπό τη συνοδεία της ορχήστρας του, ενώ είδαμε και τον Αντώνη Γούναρη να τον συνοδεύει με την κιθάρα του σε ένα από τα αγαπημένα  τραγούδια του καλλιτέχνη «Αν Είσαι Ένα Αστέρι».  

Κλείσιμο
Η ατμόσφαιρα ήταν κάτι παραπάνω από ζεστή, το κρασί έρεε άφθονο, παντού έβλεπες ανθρώπους χαμογελαστούς και η αισθαντική μουσική υπόκρουση από τα τραγούδια του καλλιτέχνη «έντυνε» μία πολύ όμορφη και λαμπερή βραδιά που γιόρταζε πάνω από όλα η αγάπη του κόσμου για τη μουσική.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Νίκος Βέρτης στις καθιερωμένες δηλώσεις στις κάμερες απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και μίλησε για την κρίση, την μεγάλη καριέρα που… ήρθε και τον βρήκε, τους γονείς του αλλά και το αν αισθάνεται έτοιμος σε αυτή τη χρονική περίοδο της ζωής του να κάνει οικογένεια.

«Σε τόσο δύσκολες μέρες που ζει η χώρα μας, το κοινό κατάφερε να μας κάνει να γιορτάζουμε. Η μουσική και η τέχνη τελικά αποδεικνύει ότι ακόμα και στις δύσκολες μέρες δίνει χαρά και συναισθήματα που ίσως μας γεμίζουν κάποιο κενό. Ένα κενό που δημιουργείται  από την πολιτική ή οτιδήποτε άλλο μας στεναχωρεί», ήταν τα πρώτα λόγια του τραγουδιστή μπροστά στις κάμερες, ενώ «δεσμεύτηκε» on air να συνεχίσουν αυτός και η ομάδα του  να κάνουν υπεύθυνα τη δουλειά τους με σοβαρότητα και συνέπεια, έτσι ώστε να καταφέρνουν με μεγάλη προσπάθεια και κόπο να προσφέρουν στον κόσμο αξιόλογες δουλειές που θα αγγίζουν τις ψυχές τους στις δύσκολες στιγμές.

«Στόχος μου δεν ήταν ποτέ να κάνω μεγάλη καριέρα. Ξεκίνησα αυτή τη δουλειά επειδή ο πατέρας μου παίζει μουσική και από πάππου προς πάππου όλη η οικογένεια μου ήταν μουσικοί. Το όνειρο μου ήταν απλά να παίζω μουσική και να κάνω πράγματα που αγαπάω», συνέχισε να δηλώνει, ενώ αναφορικά με το αν είναι έτοιμος να μοιραστεί τη ζωή του με μία γυναίκα απάντησε:

«Μακάρι ο Θεός να με αξιώσει κι εμένα κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια και παιδιά και τα παιδιά μου να με σέβονται και να με εκτιμούνε όσο εκτιμούμε εγώ και ο αδερφός μου τους γονείς μου. Δεν μου αρέσει να εκτίθεται η προσωπική μου ζωή και μπορώ να πω ότι οι δημοσιογράφοι σε αυτό το κομμάτι έχουν δείξει σεβασμό. Μέχρι τώρα βέβαια έχουν βγει δύο – τρείς σχέσεις που μου έχουν χρεώσει και δεν ίσχυαν αλλά ένα είναι σίγουρο. Όταν θα κάνω οικογένεια και θα παντρευτώ δε θα το κρύψω».

Δείτε παρακάτω...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης