Σολωμού: "Δεν είμαι ικανή να παίξω στην Επίδαυρο"

Σολωμού: "Δεν είμαι ικανή να παίξω στην Επίδαυρο"

Η Μαρία Σολωμού έχει αποδείξει πως δεν φοβάται να μοιραστεί τις σκέψεις της...

Καμιά ανησυχία στον ΠΑΟ από την προσφυγή του Βωβού
Σολωμού: "Δεν είμαι ικανή να παίξω στην Επίδαυρο"
Η Μαρία Σολωμού έχει αποδείξει πως δεν φοβάται να μοιραστεί τις σκέψεις της, ενώ αυτή τη φορά σε συνέντευξή της σε περιοδικό είπε μεταξύ άλλων πως δεν είναι ικανή να παίξει στην Επίδαυρο.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός τόνισε πως "η φιλοδοξία μου δεν ξεπερνά τις ικανότητες μου. Είμαι σίγουρη ότι είναι απίστευτη εμπειρία να παίζεις, αλλά δεν θεωρώ ότι είμαι ούτε έτοιμη αλλά ούτε ικανή να παίξω στην Επίδαυρο και ούτε πιστεύω ότι θα είμαι και ποτέ".

Παράλληλα εκμυστηρεύτηκε πως είναι το πρώτο καλοκαίρι που θα κάνει περιοδεία, ενώ σχολίασε για το παιδί της "λες να μεγαλώσει τόσο πολύ , όσο θα λείπω, που να μην τον γνωρίσω;".
Κλείσιμο
 
Επίσης αποκάλυψε πως ο γιος της βαριέται το θέατρο, σπάνια την παρακολουθεί στις παραστάσεις και προσθέτει "αν αγχώνομαι μία όταν παίζω θέατρο, φαντάσου πως θα ήμουν αν ήξερα ότι είναι από κάτω το παιδί μου και με βλέπει!".
 
Τέλος είπε για το μεγάλο της όνειρο που είναι "να ζήσω σ’ένα σπιτάκι μ’ένα γεφυράκι σαν αυτό που είχαν η Φρίντα Κάλο με τον Ντιέγκο Ριβέρα. Να μένω εγώ στο ένα σπίτι, ο άντρας μου στο διπλανό, τα οποία θα μοιράζονται τον ίδιο κήπο και θα επικοινωνούν μεταξύ του ε μ’ ένα γεφυράκι. Και όταν θέλω, να πηγαίνω να του χτυπάω την πόρτα".








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης