Κατερίνα Καινούργιου: «Όσο με γράφει ένας άντρας, τόσο κολλάω»

Κατερίνα Καινούργιου: «Όσο με γράφει ένας άντρας, τόσο κολλάω»

Η Κατερίνα, παραδέχτηκε στην Ελένη Μενεγάκη ότι έχει πάει κάτω από το σπίτι κάποιου άντρα, ότι έχει παρακολουθήσει, αλλά και ότι όταν κάποιος άντρας αδιαφορεί και τη «φτύνει», εκείνη κολλάει

Ανθρώπινο κρανίο στις Σέρρες
Κατερίνα Καινούργιου: «Όσο με γράφει ένας άντρας, τόσο κολλάω»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την Παρασκευή ήταν η Κατερίνα Καινούργιου. Η συνέρευση των δυο ξανθιών κυριών έγινε μέσα σε ένα πολύ άνετο και αστείο κλίμα, τόσο μάλιστα που η φιλοξενούμενη ένιωσε τόσο άνετα που η Ελένη πήγε να τη σταματήσει, λέγοντας «αυτά θα έπρεπε να τα λες με τις φίλες σου, όχι δημόσια».

Η συζήτηση ξεκίνησε γύρω από την εξωτερική εμφάνιση της Κατερίνας, για όσα έχουν ακουστεί για τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και την εμφάνισή της στην εκπομπή που συμμετέχει, τους «Δέστε τους». Μίλησε, ακόμα, για την οικογένεια της και το πόσο αυστηρός ήταν και εξακολουθεί και είναι ο κατά τα άλλα νέος πατέρας, αλλά και για την ανάγκη που ένιωσε να έχει το δικό της χώρο, γεγονός που την οδήγησε στο να μετακομίσει σε δικό της σπίτι.

Όταν όμως η συζήτηση στράφηκε γύρω από τις σχέσεις και τους άντρες, ήρθε η παραδοχή της ότι «τι να σου πω Ελένη μου… Μάλλον κάτι κάνω λάθος!». Όχι μόνο παραδέχτηκε ότι έχει πάει κάτω από το σπίτι κάποιου άντρα, ότι έχει παρακολουθήσει, αλλά και ότι όταν κάποιος άντρας αδιαφορεί και τη «φτύνει», εκείνη κολλάει ακόμα πιο πολύ μαζί του!

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης