Ισορροπιστής: Ο δεκαετής εθισμός στο αλκοόλ

Ισορροπιστής: Ο δεκαετής εθισμός στο αλκοόλ

Μιλά επίσης για την απόφασή του να γεμίσει το σώμα του με τατουάζ...

Ισορροπιστής: Ο δεκαετής εθισμός στο αλκοόλ
Ο γνωστός ράπερ των Νέβμα, Ισορροπιστής, φωτογραφίζεται για το περιοδικό «Inked» και μιλά για την απόφασή του να γεμίσει το σώμα του με τατουάζ. «Στα 30 μου έκανα το πρώτο. Με παρακάλαγαν τα παιδιά από το Tattoo studio και κάποια στιγμή τα καταφέραμε».

Όσο για το ποιο από όλα ξεχωρίζει; «Μπορώ να ξεχωρίσω κάποια κομμάτια, όπως για παράδειγμα, το soul μικρόφωνο δεκαετίας του '60, της εποχής δηλαδή του James Brown».

Κλείσιμο
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, δε διστάζει να αποκαλύψει: «Από μικρό παιδί δε μου έχουν έρθει εύκολα τα πράγματα, ό,τι έχω κάνει είναι με πόνο και μπόλικη αγάπη και έχω φάει πολλά χαστούκια στη ζωή μου, χαστούκια που δεν μπορείς να φανταστείς» και συνεχίζει: «Το χειρότερο από όλα; Τότε που πίστευα ότι μέσω του αλκοόλ θα μπορούσα να ξεπεράσω τις όποιες δυσκολίες συναντούσα μπροστά μου και αυτό συνέβαινε για μια δεκαετία, από τα 18 μέχρι τα 28 μου χρόνια. Έβγαινα έξω και θεωρούσα ότι με το αλκοόλ και τα λοιπά ήμουν εντάξει. Και ήταν η περίοδος που έχασα πολλούς φίλους από την παρέα. Βέβαια το έχω μετανιώσει, αλλά, παρ' όλα αυτά, αν δεν είχα τραβήξει όλη αυτή την κατάσταση, δεν θα είχα τα μυαλά που έχω σήμερα. Εκείνη την περίοδο την αποτύπωσα στα τραγούδια μου. Ήταν το πρώτο cd των Νέβμα που μίλαγαν πολύ για αλκοόλ».

Δείτε φωτογραφία και παρακολουθείστε παρακάτω το backstage βίντεο του shooting...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης