Ζέτα Δούκα: Γιατί προτιμά να υιοθετήσει από το να κάνει δικό της παιδί;

Ζέτα Δούκα: Γιατί προτιμά να υιοθετήσει από το να κάνει δικό της παιδί;

Η Ζέτα Δούκα μίλησε για τις ανασφάλειές της, τις ψυχοθεραπείες, ενώ παραδέχτηκε πως, στο παρελθόν, έχει κάνει κινήσεις για να υιοθετήσει, αλλά ως ανύπαντρη γυναίκα δεν τα κατάφερε.

Ζέτα Δούκα: Γιατί προτιμά να υιοθετήσει από το να κάνει δικό της παιδί;
Η Ζέτα Δούκα επέστρεψε στα τηλεοπτικά μέσω της νέας σειρά του Mega: «Βασιλιάδες» και η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε για τις ανασφάλειές της, τις ψυχοθεραπείες, ενώ παραδέχτηκε πως, στο παρελθόν, έχει κάνει κινήσεις για να υιοθετήσει, αλλά ως ανύπαντρη γυναίκα δεν τα κατάφερε. 

Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως είναι «δειλή» και «φευγάτη» σαν άνθρωπος για να φέρει στον κόσμο ένα δικό της παιδί και γι’ αυτό το λόγο προτιμά να υιοθετήσει: «Γιατί είναι ήδη γεννημένο. Και πιστεύω ότι, για να μπεις στη διαδικασία της υιοθεσίας ενός άλλου ανθρώπου, πάει να πει ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει και τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης… Υιοθετώντας ένα παιδί, δίνεις μια ευκαιρία σε έναν άνθρωπο να ζήσει μια καλύτερη ζωή, από αυτή που, ενδεχομένως, έχει. Όταν φέρνεις ένα παιδί στον κόσμο, φέρνεις και την ευθύνη του να φέρεις και μια νέα ζωή».

Κλείσιμο
Αποκάλυψε μάλιστα πως κανείς από τους μέχρι τώρα συντρόφους της δεν της ξύπνησε το μητρικό φίλτρο: «Ίσως επειδή τα πιστεύω μου είναι πολύ ισχυρά ή απλώς δεν έχει τύχει… Οι άνθρωποι με τους οποίους ήμουν μαζί, ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με εμένα όσον αφορά στο γάμο και στην απόκτηση ενός παιδιού. Αλλά όλα αλλάζουν σε αυτόν τον κόσμο…».
  
Μιλώντας για τις ψυχοθεραπείες που έχει κάνει, ανέφερε: «Μου έφταιγαν πολλά πράγματα. Τα έψαξα με τη βοήθεια ειδικών. Θέλω να βρω χρόνο να ξαναρχίσω ψυχοθεραπεία. Όλοι έχουμε ανασφάλειες. Άρχισα να συνέρχομαι στο κατώφλι των 30, τώρα είμαι 36».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης