Ζέτα Δούκα: Υπό ποια προϋπόθεση θα ξαναέκανε γυμνή φωτογράφηση;

Ζέτα Δούκα: Υπό ποια προϋπόθεση θα ξαναέκανε γυμνή φωτογράφηση;

H Zέτα Δούκα μιλάει για τον ιδανικό άντρα, την ανορεξία και το γυμνό…. που θα ξαναέκανε.

Ζέτα Δούκα: Υπό ποια προϋπόθεση θα ξαναέκανε γυμνή φωτογράφηση;
Καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη για το 2012 είναι σήμερα, Τετάρτη στις 20.00 στο MTV, η Ζέτα Δούκα. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Νήσος 2» αλλά και της νέας σειράς του Mega «Βασιλιάδες» αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής, ενώ μεταξύ άλλων μιλάει για τον ιδανικό άντρα, την ανορεξία και το γυμνό…. που θα ξαναέκανε.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, είπε: «Νομίζω ότι όλα σχετίζονται με το τι εκπέμπεις και ειδικά το φλερτ έχει να κάνει με το πόσο ανοικτός είσαι. Εγώ όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι όλο και πιο ανοιχτή και βέβαια είμαι ανοιχτή σε έναν νέο έρωτα. Έχω ζήσει τρεις μεγάλους έρωτες στη ζωή μου, ο μεγαλύτερος ήταν πριν από λίγα χρόνια, όμως διαφυλάσσω την προσωπική μου ζωή και θεωρώ ότι μπορείς να τη διαφυλάξεις αν το θες. Από μικρή έτσι έκανα. Η σχέση μου με τον Νίκο Καρβέλα πήρε δημοσιότητα γιατί εκείνος είναι πολύ διάσημος, αλλά και τότε εγώ δεν έκανα δηλώσεις, πέρα από ένα δυο πράγματα, το κράτησα σε πολύ χαμηλούς τόνους. Όταν θες να κρατήσεις και να προβάλεις ένα κομμάτι του εαυτού σου, μπορείς. Εγώ προβάλω το κομμάτι μου που έχει να κάνει  με τη δουλειά μου. Το έχουν καταλάβει και οι δημοσιογράφοι και έχουν σταματήσει να με ρωτάνε».

Κλείσιμο
Για τη δημιουργία οικογένειας, ανέφερε: «Είμαι πολύ υπέρ του να υιοθετήσω ένα παιδί. Το να φέρω όμως μία καινούργια ζωή στον κόσμο θα το έκανα υπό πολλές και δύσκολες προϋποθέσεις. Θεωρώ ότι τα παιδιά πρέπει να είναι καρπός μίας μεγάλης αγάπης».

Για την περιπέτειά της με τη βουλιμία η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε: «Έχω ζήσει πολλά πράγματα στη ζωή μου με το δυσκολότερο όλων την ιστορία που πέρασα με την ανορεξία και τη βουλιμία  από τα 15 μου μέχρι τα 25-26. Οι διατροφικές διαταραχές είναι ψυχικές αρρώστιες και ο ρίζες τους είναι πολύ βαθειά. Σε ηλικία 17 ετών ήμουν 42 κιλά, για 9 μήνες δεν είχα περίοδο, με συνέπειες γενικότερα σε όλο μου το σώμα».

Όσο για το αν θα ξαναέκανε γυμνή φωτογράφηση; «Γυμνή φωτογράφιση δεν θα έκανα πάλι, εκτός αν είχε σκοπό που να ξεπερνάει το γυμνό. Έχω κάνει στο Down Town για το Aids. Αν είναι για καλό σκοπό, τότε ναι, ίσως θα το ξαναέκανα».

Η Ζέτα περιέγραψε μάλιστα τον ιδανικό για εκείνη άντρα: «Αυτό που θέλω από τον άντρα που είναι δίπλα μου είναι να μου φτιάχνει το μυαλό. Θέλω να είναι ευγενικός, να με εκτιμάει, να σκέφτεται για μένα το καλύτερο, αλλά και να μου ιντριγκάρει το μυαλό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης