Έτοιμη για τον επόμενο γάμο της η Ελένη Μενεγάκη;

Έτοιμη για τον επόμενο γάμο της η Ελένη Μενεγάκη;

Τον τελευταίο καιρό η Ελένη Μενεγάκη όχι μόνο δεν κρύβει τις εξόδους της με τον Ματέο Παντζόπουλο, αλλά σχολιάζει με χιούμορ τις κοινές τους φωτογραφίες...

Έτοιμη για τον επόμενο γάμο της η Ελένη Μενεγάκη;
Φαίνεται τελικά πως τίποτα δεν είναι τυχαίο… Τον τελευταίο καιρό η Ελένη Μενεγάκη όχι μόνο δεν κρύβει τις εξόδους της με τον Ματέο Παντζόπουλο, αλλά σχολιάζει με χιούμορ τις κοινές τους φωτογραφίες που δημοσιεύονται, ενώ δεν έχει διστάσει να δηλώσει μέσα από την εκπομπή της πως ότι δεν αποκλείει ούτε έναν ακόμη γάμο, ούτε κι άλλο παιδί.

Σύμφωνα με το περιοδικό «People», η γνωστή παρουσιάστρια είναι έτοιμη να προχωρήσει στο επόμενο βήμα της σχέσης της με τον αγαπημένο της, που δεν είναι άλλο από την επισημοποίηση ενός γάμου.

«Ο Μάκης είναι αναπόσπαστο μέλος της οικογένειάς της, μένει όλο και συχνότερα στο σπίτι της στα Μελίσσια και τα παιδιά της διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μαζί του», λέει στο περιοδικό άνθρωπος από το περιβάλλον της παρουσιάστριας και τονίζει ότι «όλα όσα έχει πει τους τελευταίους μήνες η Ελένη στην εκπομπή, σχετικά με το ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει για εκείνη και δεν αποκλείει τίποτα, έχουν πυροδοτήσει καινούριο κύκλο σχολίων. Δεν απέκλεισε ούτε άλλο ένα γάμο, ούτε κι άλλο παιδί».

Τέλος η ίδια πηγή λέει στο περιοδικό: «Δεν τη νοιάζουν τα σχόλια, γιατί είναι ευτυχισμένη και κατασταλαγμένη. Ξέρει ότι θέλει να είναι με τον Μάκη και αυτό της είναι αρκετό».  


Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης