«Κάνω σεξ, με τον ίδιο άτσαλο τρόπο που τρώω»

«Κάνω σεξ, με τον ίδιο άτσαλο τρόπο που τρώω»

Τέλος! Η Άννα Βίσση είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ! Και φυσικά, δεν χρειάζεται και πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μας το αποδείξει...

«Κάνω σεξ, με τον ίδιο άτσαλο τρόπο που τρώω»
Τέλος! Η Άννα Βίσση είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ! Και φυσικά, δεν χρειάζεται και πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μας το αποδείξει...

Καλεσμένη χθες στο πιο επίσημο τηλεοπτικό δείπνο της ζωής της η Άννα ξεδίπλωσε και το τελευταίο φύλλο της καρδιάς της· γιατί αν νομίζατε ότι τα είχατε δει όλα στο ροκιουμένταρι που απαθανάτισε τις πιο έντονες προσωπικές στιγμές των τελευταίων τριών ετών από τη ζωή της, πλανάστε πλάνην οικτρά.

Μέσα από «βροχή» προκλητικών ερωτήσεων η τραγουδίστρια αποκάλυψε πολλές άγνωστες πτυχές του εαυτού της, μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα, την ευαίσθητη σχέση που είχε με την μονάκριβη κόρη της Σοφία, αλλά δεν δίστασε ακόμη και να «εκμυστηρευτεί» μπροστά στους τηλεθεατές το γεγονός ότι εδώ και τρία χρόνια δεν μοιράζεται τη ζωή της με κάποιον σύντροφο.

Κλείσιμο
Και η συζήτηση δεν έμεινε εκεί... ακούσαμε και πολλές λεπτομέρειες για τις προτιμήσεις της στο σεξ κι όλα αυτά μέσα σε ένα  άκρως ρομαντικό σκηνικό, που είχε μετατραπεί σε ένα κανονικό εστιατόριο με στρογγυλό τραπέζι και κεριά.

Η διάθεση του φλερτ ήταν διάχυτη ανάμεσα στον παρουσιαστή Πέτρο Κωστόπουλο και την επίσημη καλεσμένη του και αρκετές φορές τα υπονοούμενα και τα σχόλια έκρυβαν έναν άκρατο ερωτισμό.

Πώς άλλωστε να μην γίνει αυτό αφού η ανερχόμενη κάποτε Βίσση ήταν ένας απόρθητος «στόχος» για εκείνον παλαιότερα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Την «κυνηγούσε» σθεναρά λέει, αλλά αυτή δεν ενέδωσε ποτέ.

«Εσύ θα τα έφτιαχνες μαζί μου;», τον αφοπλίζει on air, αλλά τα έβαλε κι αυτή με γερό «καρύδι».

«Θα μου άρεσε πάρα πολύ από την πρώτη ματιά αλλά θα φοβόμουν από την τρέλα που κουβαλάς ως καλή καλλιτέχνης» δήλωσε ο παρουσιαστής με αστείο ύφος.

Η «κορύφωση» σε αυτή τη νυχτερινή συνάντηση ήρθε τη στιγμή που μάθαμε πως αρέσκεται η καλλιτέχνιδα να κάνει σεξ.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε μια παλιά της σχέση, της είχε παραλληλίσει τον τρόπο που κάνει σεξ με τον τρόπο που τρώει. Για να είναι λοιπόν παραστατική η δίχως ταμπού Άννα άνοιξε το στόμα της και άρχισε να μασάει άτσαλα μια μπουκιά από το φαγητό που τους είχε σερβιριστεί με αποτέλεσμα κοινό και παρουσιαστής να ξεσπάσουν στα γέλια.

Στο τέλος, αφού είχαν φάει και πιει, η Άννα πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε την καινούρια της επιτυχία με τον τίτλο «Μόνο αν τρελαθώ».



Στην παρέα τους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης προστέθηκε και η μεγάλη κυρία της μουσικής, Μαίρη Λίντα, που έκλεψε τις εντυπώσεις μιλώντας για τον Μανώλη Χιώτη αλλά και τραγουδώντας για «περασμένες αγάπες».



Σήμερα στο Rex ανοίγει η αυλαία για ένα σχήμα που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.Η Άννα Βίσση θα βρεθεί στη σκηνή παρέα με τη Μαίρη Λίντα, μία συνεργασία που δεν την περιμέναμε, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μας εξέπληξε ευχάριστα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης