Είναι η Δούκισσα η γυναίκα της ζωής του; Ο Χολίδης απαντά!

Είναι η Δούκισσα η γυναίκα της ζωής του; Ο Χολίδης απαντά!

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του διανύει ο Χρήστος Χολίδης μιας και τόσο τα επαγγελματικά του, όσο και η προσωπική του ζωή βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους.

Είναι η Δούκισσα η γυναίκα της ζωής του; Ο Χολίδης απαντά!
Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του διανύει ο Χρήστος Χολίδης μιας και τόσο τα επαγγελματικά του, όσο και η προσωπική του ζωή βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους. Ο τραγουδιστής μιλώντας στο κυπριακό περιοδικό “Must” άνοιξε την καρδιά του και δεν δίστασε να μιλήσει για την αγαπημένη του, Δούκισσα Νομικού, δηλώνοντας πως του είναι δύσκολο να διαχειριστεί τη δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα. «Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο και ομολογώ ότι δεν μπορώ να το χειριστώ. Δεν μου αρέσει να λέω δημόσια αν είμαι ερωτευμένος και με ποια είμαι ερωτευμένος. Μου είναι κάτι ξένο και γι’ αυτό το αποφεύγω. Ένας κύριος δεν πρέπει ποτέ να εκθέτει μια γυναίκα, γιατί αυτή η γυναίκα έχει γονείς και οικογένεια», είπε ο Χρήστος.

Μεταξύ άλλων, επεσήμανε: «Όταν βλέπεις να “καίγεται” η Ελλάδα, εγώ θα βγαίνω να λέω αν είμαι με τη Δούκισσα; Δεν μιλάω ποτέ για τις γυναίκες της ζωής μου. Γιατί να το αλλάξω αυτό τώρα;». Σε ερώτηση πάντως αν θεωρεί ότι η Δούκισσα Νομικού μπορεί να είναι ένας από τους μεγάλους του έρωτες, σχολίασε: «Το αν είναι μεγάλος έρωτας ή όχι, θα το δείξει ο χρόνος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης