Χρήστος Χολίδης: Είμαι "ωραίος" αλήτης!

Χρήστος Χολίδης: Είμαι "ωραίος" αλήτης!

Γεννημένος σε παραδοσιακή ποντιακή οικογένεια, ο Χρήστος Χολίδης  δηλώνει «καθαρόαιμος Αιγαλιώτης» αλλά όχι...

Χρήστος Χολίδης: Είμαι "ωραίος" αλήτης!
Γεννημένος σε παραδοσιακή ποντιακή οικογένεια, ο Χρήστος Χολίδης  δηλώνει «καθαρόαιμος Αιγαλιώτης» αλλά όχι …«γκαζάκιας». «Στα γήπεδα, ξύλο τρεχάματα, ως νέος και ως οργισμένο νιάτο ξέσπαγα στον αθλητισμό. Εμένα ο αθλητισμός με έσωσε από τις κακές παρέες και τα ναρκωτικά. Αν κάποια στιγμή παντρευτώ και κάνω παιδιά, θα ήθελα να γίνουν αθλητές», λέει στο περιοδικό «Playboy» και δεν διστάζει να πει πότε έκανε για πρώτη φορά έρωτα… «Πρώτη φορά έκανα έρωτα στα 17. Ήμουν μεγάλος. Ήμουν παιδί με μια μπάλα στα χέρια και τίποτε άλλο».


Κλείσιμο

Πως τα πάει αλήθεια σήμερα με τις γυναίκες; «Ήμουν πιο καλά πριν μερικά χρόνια γιατί δεν με ένοιαζε. Τώρα είναι πιο σφιγμένα τα πράγματα. Πιο δύσκολο να εμπιστευτείς. Απλώς δεν παύει ποτέ το παιχνίδι να υπάρχει. Δεν παύω να είμαι κυνηγός. Μου αρέσει να κυνηγάω και όχι να με κυνηγάνε».  

Όσο για τις σχέσεις που του έχουν κατά καιρούς χρεώσει:«Ευτυχώς που μου έχουν χρεώσει ωραίες γυναίκες. Είμαι τυπάκι που δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ μια γυναίκα για να κάνει τη δουλειά του. Το θεωρώ άνανδρο».



«Πεθαίνω που είμαι σε εισαγωγικά αλήτης. Γιατί είμαι “ωραίος” αλήτης. Τώρα αν κάποια μου κάνει κλικ, το συζητάμε για γάμο», λέει ο Χρήστος.

Όσο για το ποια είναι η μεγαλύτερη «πολυτέλεια» που είχε μέχρι τώρα από τη δουλειά του; «Όταν κατάφερα να κάνω τη μάνα μου να σταματήσει να δουλεύει. Πήγα και αγόρασα τα ένσημα της για να σταματήσει να δουλεύει».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης